590
A DOOM 3 ellenfele.
-
#510 már FIX is van hozzá. -
#509 Ez már angol elvileg. -
#508 ebbe a kreed be most már angol a szöbeg?vagy még mindig orosz? -
#507 Mivel mai dátummal jött ki, szerintem 1 vagy 2 napon belül a suprnova-n is fent lesz a bittorrent-linkje. -
#506 Vki nem tud egy ingyen címet, ahonnan le lehetne tölteni, mert a dc-n még nem láttam! -
#505 Lehet, hogy nem "Doom-vetélytárs", de ez legalább már MEGJELENT!
Kábé 2 éve van kábelnetem és emléxem, hogy annakidején volt sláger az alpha demo-ja (az is csak azért, mert valamelyik tesztelő közzétette...)
Azóta eltelt 2 év és még mindig semmi... "Talán 2005-ben megjelenik..."
Na ennyit a Doom-ról.
Lehet, hogy szuperjáték lesz, de fílingben sosem fog felérni a régi jó DOS-os őseihez. -
#504 Hát az biztos, hogy nem doom vetélytárs :) -
#503 Elolvastam az nfo-ját, és hát ez elegge sovanyka nfo...nezzetek meg.. -
Gabe18 #502 Nono...kezdenek túlzásba esni,az éjjel még csak 3.6 volt. -
#501 2004-07-03 Kreed (c) Russobit-M 64x15 MB NOGRP 4.6
Talán ennyi pontot meg is érdemel ha nem kevesebbet. -
#500 Jaj de jó! Biztos sokakat érdekel a demó megnézése után! -
#499 Kijött a játék!!! -
#498 Az messze volt a beta-tól... -
#497 Ahogy elnézem,mégse változtattak a tavalyi verzsönhöz képest.... -
#496 :DDD -
#495 Igen a bétával meg és übereli ezt lazán. -
#494 miért, te már játszottál a dúm 3-mal? -
#493 pfff, akkor nem csak én jártam így, jó kis gamma vót :D -
#492 És gondolj bele hogy a DOOM 3 ellenfeleként emlegették még az elején , és mi lett belöle! -
Gabe18 #491 Atya ég,ezt tényleg ki akarják adni?Talán ha ingyen letölthetővé tennék,még páran játszanának vele,na de ezért fizetni...
Ma amikor Painkiller,meg Far Cry van a piacon.De nem is mondok ilyet,a saját stilusában a Halo,vagy Unreal 2 is rommá alázza ezt a szutykot.
Nem lehetne hogy ezt inkább az oroszok megtartsák maguknak? -
Jissi #490 Jesszusom, ez valami vicc? Másfél perc a demoból uninstall előtt... Ahogy hátracsúszott a shotgunnal meglőtt szörny ahelyett hogy eldőlt volna... -
#489 Vazze, voltam meresz kiprobalni ezt a szart:) rohogok basszus, ha egy ember keszitette volna az egeszet hobbybol, akkoris uberfos...:) -
#488 mijeza szar jatek?? -
steweee #487 kreed demo ? kreed letölthető trailer ? csak nem megjelent? vagy már korábban is megjelent? vagy most mikor jelent meg? ez a végleges verzió egyáltalán? kijavították benne a hibákat, amivel az orosz demoverziób tele volt? és végre nem csak gagyi szláv nyelven, hanem vmi eladhatóbb (pl:angol) jelent meg? valyon akkor tekinthető ez a játék hivatalos 1.0-ás verziójának? -
#486 Megmondtam -
#485 kipörgetem:D -
#484 Hát ez van nem javitottak rajta semmit sem legalábbis első ránézésre az ember még mindid a levegőben megy nem a talajon :(
Akkor is majd leszedem és kipörgetem az angolt.Ídőtöltésnek elmegy szerintem. -
#483 -
#482 7sec et nyomtam vele, aztán Shift+del -
davos80 #481 Elég szar ez a gém. -
#480 Tavaly már kiadták tölünk keletebbre...
Kétlem,hogy több verzsön lesz... -
#479 9 hónap alatt legalább ha pár dolgot is de nem változtattak rajta elmehetnek a bus picsába. -
#478 feleslegesen...BIZTOS hogy nem változtattak rajta...
bár ha neked AZ teccet'...:I -
#477 Na én leszedem azt nyilatkozok mert vannak full-os ismereteim. Bizakodo vagyok! -
#476 Akarom mondani amit majd kiadnak u.a. lessz mint a cseh verzsön..:I -
#475 No persze,Te próbáld ki ha úgy érzed...
Hátha ez már jobb valamivel,de szerintem ugyanaz,max angolul...:I
-
#474 -
#473 szal nemigen érdekel -
#472 -
#471 pedig jön majd az expansion.