590
A DOOM 3 ellenfele.
  • Lacc
    Na leszedtem végre én is. Hát én vágtam egy hátast, kurvajó grafikája van. Főleg a fény/árnyék hatások miatt mert még azért pumpálhatnak egy kis poligont a tárgyakba de gondolom ez majd meg lesz oldva. P4 1.4 Ghz-n GeF3-al 640 mega RAMBUSal is be-belassult néha, de ez elég ritkán történt és nem is akadozott hanem csak lassult, szóval egy kis optimalizálással meg fogják oldani, ez biztos. Meg történtek furcsa dolgok a pályákon, 3-4 perc után valahol egyszerűen kiestem a pályából, aztán alulról nézhettem mint a CSben :) A fegyverekre ugyanúgy hatnak a fények és árnyékok, főleg a késen néz ki jól. Mondjuk se a kés se a automata fegyver nem csinál semmit az ellenséggel amik szintén jól néznek ki viszont ők sebeztek engem :))) Majd csinálok képeket, nekem nagyon tetszik.
  • D3t0nat0r
    0day: csinálj légyszi screenshotokat, és oszd meg velünk őket :) Thx.
  • Lacc
    Na ma én is letöltöm.
  • D3t0nat0r
    Lehet Lacc ,hogy te vagy Szibériában?

• Lacc
    Ja nem, megvan csak el volt dugva nagyon :))
  • Lacc
    Na az jó lenne mert már törölték is nekem legalábbis én már nem is találom.
  • Lacc
    Most éppen azt írja hogy 24 óráig tart még... Hol van ez a server szibériában???
  • D3t0nat0r
    Ha lejött a Gef3 tulajoknak, és kiélvezték magukat a techdemóban, akkor ne felejtsenek el némi Screenshoto csinálni plz, aztán belinkelni ide őket a fórumra :)
  • Lazarus
    Nekem 4-5K
  • Lazarus
    Ez az az Alpha ami a videókban is van?
  • Lacc
    Uhh milyen server ez? 1-2k-val jön le!
  • Lacc
    Küldtem!
  • Lacc
    Hol van fent???
  • marius
    B17 The Mighty Eighth
    Ehhez a röppentyűs játkéhoz keresek crack file-t. Hálás lennék ha valaki megdobna vele, vagy tud olyan helyet, ahonnan ezt le lehet tölteni.
  • Lacc
    Na az a 19% mr igazán felmehet ;-)
  • Inquisitor
    Mivel nekem nincs GF3, nem tudom
    De ha nem tévedek nagyot akkor 2 félkész pályán lehet mászkálni, és ezek voltak a videóban is ...
    Most kb. 81%, ha megengedik, hogy éjszakára így hagyjam, akkor 8-9 körül lesz fent, mert marhára belassúl néha 4-5K-re ...
  • Lacc
    Na az akkor nagyon jó mert nekem GeForce 3-am van. Remélem jó. Mi van benne? Mászkálhatsz 1-2 pályán és kész?
  • Inquisitor
    50%
    Ha nem lassúl tovább akkor 7.50 és 8.00 között ér fel ...
    Csak ne szakadjon meg, mert a Windows Commander 5 nem tudja folytatni.
    Ha ma nem sikerül, akkor legközelebb Pénteken vagy Szombaton próbálom meg.
    Ja és CSAK GEFORCE3-al megy!
    (Persze csak az Alfa verzió, fog menni máson is ...)
  • Lazarus
    Hajrá!
    Megy Gef2-ővel is?.. Majd kiderül, van időm letölteni :)
  • Inquisitor
    Csak felmegy 7-ig vagy 8-ig :)
  • Inquisitor
    10% :(
    Elég lassú ...
  • D3t0nat0r
    Szerintem majd nyugodtan ki is írhatjátok ide a címet. Nem hiszem hogy fél Magyarországot érintene egy Gef3 only demo :)
  • Inquisitor
    172MB a demó, megpróbálom felrakni ...
  • D3t0nat0r
    Jaja, voltak már régebben is jó árnyékok. Pl. noctruneban.

A kreedben meg doomban az lesz a nagy újítás, hogy per-pixeles lesz a shadowcast, és mostmár nem külön lesznek megvilágítva a pályák és a modellek.
  • FREAK
    Ja, külön-külön jó volt, de voltak helyzetek, amikor nem volt árnyék bizonyos helyeken. Ettől függetlenül én lehidaltam, hogy mennyire jó a grafikája, pedig nem egy mai gyerek. A mozgás pedig igencsak dobogós....
  • D3t0nat0r
    Nehezen lehetett olyan árnyék, ami ugyanúgy rávetődött a karakterekre, mint a pályaelemekre...
  • FREAK
    A minap újra felkerült a gépemre a Blade Of Darkness (?) és biza volt már abban real árnyék (igaz, nem 100% működőképes). Szóval ilyen módon a Kreed fénytechnológiája sem "annyira" újszerű, persze erről inkább akkor ugatnék, ha már láttam a saját szememmel.
  • Inquisitor
    Én felteszem, ha adtok helyet!
    De sokáig fog tartani 128K-val ...
    Az e-mailomra jöhet valami ötlet, hogy hová.
    Nem vagyok hajlandó 1.44MB-os darabokra vágni!!!
  • Laalee
    innen lesz kimoderalva :)
  • Laalee
    neztem a videot a jatekrol, hat mitmondjak... egyertelmü hogy a video arrol szolt milyen szep arnyek efektek vannak... ahhoz kepest a kesen valtozo fenyek és arnyekok egyaltalan nem a környezetszerint valtoztak, inkabb csak ugy hogy ennel a pozicional ezt az arnyektexturat rakd a kesre, ez pedig egyaltalan nem nagy szám szerintem.

persze ettöl meg szepen nez ki.
  • Inquisitor
    Azt még a készítők sem tudják szerintem :)
  • FREAK
    HÁÁÁÁÁÁÁÁT én csak a csiribiri tech-demo alapján nyilaktkoztam, ami nyilvánvalóan megmutatta nekem, mit tud a motor.

DETO : persze, lehet outdoor, mondjuk kimész egy erkélyre, és becsapódik mögötted az ajtó. Állsz egy 1x1 méteres platformon, és nézed a falra húzott sky textúrát :) Ez már 100% outdoor....

Mondom, én hiszem ha látom, a MOHAA óta nem eszem meg az ilyen mézesmadzag videókat........
  • D3t0nat0r
    Khm., freak látom figyelemsen elolvastad a Dúm3 topicban a kríd motor tulajdonságait :)

"Indoor and outdoor environment"
  • Inquisitor
    Lehet, de te ezt honnan tudod???
    Még senki sem látta a programozókon kívül a pályákat ... Honnan tudod, hogy nem lesz überfasza outdoorban is? :)
  • FREAK
    Hát nem tudom kinek van manapság szüksége egy olyan engine-re, ami a jó öreg Q1-et idézve szűk folyosókon működik optimálisan. Ilyen szempontból meg se közelíti az Unrealt.
  • Inquisitor
    Hát nem tudom, a videóra nem emléxem, de a képek az újságban már ebből az alfa verzióból vannak és mind az újságírók, mind pedig mi itt a munkahelyen is úgy gondoljuk, hogy megszorongatja az Unreal Warfare motort!!!
    Keresek valakit akinek van GF3 kártyája és istenemre megnézem!
    Ja mivel ez alfa, szerintem sincs benne "igazi" AI, éppen úgy ahogyan az Unreal2 alfájábna SEM volt ...
    Ha nem is lesz egy sikeres játék, mint eladható engine, szerintem kellemetlen perceket okozhat az Epic-nek.
    (És közben még vagy 5-6 olyan motort is heggesztenek pár helyen ami még a fentieknél is sokkal jobb!)
  • FREAK
  • FREAK
    bazeeeeeeeeeee
  • D3t0nat0r
    De komolyan! Nem hiszed? Mutassak?
  • FREAK
    nem mondod! :)))))))))))))