KREED

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én nem foglalkoztam a nyelvel csak mentem amerre csak lehetett mindent átnéztem és ennyi én már elõrébb vagyok sokkal csak nem találom mit kell csinálnom!

Next PC upgrade: 2022

tibor16
Uraim, ha kivitatkoztátok magatokat, a kérdés marad - hogyan lehet tovább menni amikor megszereztem az elsõ komolyabb fegyvert a raktárbféleségbõl. Egyszerûen ez a nyelv és ez a nekem túlzott sötét ami a hajón van... szóval ha jáccik vele vki és túljutott ezen a szakaszon írja már be... (megnézném már a grafikát, de nem látok semmit)...basszus

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

toMpEr
akkor biztos olvastad azt is,hogy a hivatalos holnapon is kivan irva,hogy megjelent, de lehet,hogy feltortuk es beirtuk csak azert,hogy jol atbaszhassuknk teged.

grebber
Nekem semmi bajom nem volt az irányitással meg semmivel.

NeoMaN
A doom3 alfa kb 2 éves...A Kreed pedig több hónapja kint van, de sajnos csak cseh nyelven.
Amúgy a game elsõ blikkre jónak tûnik, de nagyon optimalizálatlan a kódja, a graf rendben van, de nem egy nagy csoda. Sajna a nyelvi nehézségek miatt nem tuttam az invertmouse-t beállítani, így pár óra kisérletezgetés után töröltem.

tibor16
Sziasztok, -tudom láma kérdés, de az elsõ sötét részbõl nem tudok kikeveredni. Jáccik vele vki? -mer tudom röhej, de nem találok ki onnan...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Szerintem ez a teljes , DE BIZAKODOK HOGY NEM EZ A TELJES!

na ne aggódj ,visszalapoztam ,sõt korábban is megkérdeztem ugyanezt. csak nem hiszek neked! a doom 3 alfa is csaknem féléves, lehet vele játszani, és mégsem jelent még meg. arra lennék kiváncsi, hogy amirõl ti beszéltek az a VÉGLEGES verziója e a játéknak. de valószínûleg nem, úgyhogy majd amikor kiadják, szépen letöltöm.

grebber
Ja de remélem a amit majd az E3 után adnak ki már javitva lesz sokmindenben.
Mert ez a féléves cseh nyelvû szép meg minden de sok a hiba és ez ha nem is nagyon de idegesitõ.

toMpEr
ja, ha 1-et visszalapozol akkor azt is latod,hogy mar csaknem fel eves

igaz, de azért furcsa. meg hát mindig naprakészen figyelem az ftp-t, a hardwiredet és a szupigamezt, és hát nem emléxem hogy azt olvastam volna róla hogy megjelent. na, de tényleg, végleges verziója vann kinnt?

toMpEr
ha ott nincs az nem azt jelenti,hogy nemlehetezik.

na stop, kerestem az isonewson, az nforce-on, és nincs kiirva megjelenés. bizti hogy megjelent? nem csak szivattok?

grebber
kb novemberben már megvolt csak jöttek sokkal jobb gamek és fekledésbe merül de majd megint elöveszem leporolom azt megprobálom kipörgetni.

na nemáá ti má játszottok vele
grebber
Jó szerintem csak elkapkodták a kiadását.
Csak azt nem értem akkor mit visznek E3-ra mert ott figyel hogy ott lesz a Kreed és kiegészitõje.
Akkor mi nem a fullal toljuk vagy az az Európai lesz?
Remélem igen és az már full jó lesz mert ebben sok a bug.

milyen játék a beállítási nehézségektõl eltekintve? van olyan jó mint az elõzetes várakozás? bár ahogyan leült a téma, alig hiszem

sziasztok!
letöltöttem a kreedet és ki is szeretném próbálni, csak az isoban nem volt benne a nocd crack. ha nem lenne nagy kérés, akkor valaki adhatna egy linket a fájlhoz, mert kerestem de nem tudtam letölteni sehol sem. kösz elõre is.
sziasztok!
hykao
Fasza az elõzõt nem bírtam befejezni mert szétkapcsolt a net! Tehát a MOUSE SENSITIVY MAX-on,de kb. 20 cm-t kell húzni az egeren,hogy megmozduljon. Nincs valami más opcio esetleg??
Még egy uccsó bánatom van, megtaláltam a MOUSE SENSITIVY
THX HYKAO!!!
hykao
A bin elég a bemountoláshoz.
lent a fájlokat állítsd all-ra.
Szevasztok kicsomagoltam a 49 rar-t nincs hiba, viszont CUE file-om sincs ONLY BIN!! Mit tegyek???
Ha tudtok valamit írjatok!
Elõre is THX!!!
hykao
Nem cseh inkább??? Vagy neked ciril betûs példányod van???
raziel.
csa!

tegnap feltették egy fizetõs helyre és le is szedtem...

hát nagyon szép és jo game viszont mivel orosz feljeszté ezé ruszki az egész...😄DD
bár emiatt szeritnem megtanulok oroszul

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Dikkma
Itt a Kreed topic, ha valaki keresné.
Dikkma
Végre egy játék, amiben nem kell levenni 3-3,5 körülrõl 0.95-1 tájékára a szenzit, hogy játszani lehessen. Ígéretes! 😊
A config file-ban a egérérzékenységet is lehet állítani. 3-3.5 körül már egészen normális a sebessége.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

hykao
Na így már megy. Háááát, elég furi...de a grafika mindenképp érdekes...
hykao
Köszi, megpróbálom
ja az eger na az kibaszott szar

a config fileban írd át a felbontást, és tudsz játszani
bár engem baromira idegesített a cseh nyelv, meg hiába raktam maxra az egérszenzit, akkor is felkarból kellett mozgatnom az egeret, ha fordulni akartam

mar rajottem luzer vagyok bocs

en feltelepiteni se tudom hiaba kattintok a yesre vagy mi csehul a cseh next csak szurken vilagit es nemtom telepiteni

grebber
Nekem nem volt gond a monitorral!!
Már kezdem megszokni hogy cseh a játék!
Lentebb sokkal le is irtam a gamerõl a véleményemet és ezt ma is fenntartom!!

CarajoEsp
Ki tud itt oroszul? persze rajtam kívül?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hykao
Azért ez hihetetlen. Akkor most az én max. 1024x768-os felbontású LCD-men kilõve a játék??? LOL
alapból 1248*1024 felbontásban indul(na)

hykao
Nekem nem indul el a játék. Azt írja ki: CRITICAL: nem fut ilyen video felbontás mellett...
Nem tudom mi lehet...
grebber
Ezeken az automentéseken vagyok túl!!
autosave_asp1_ep1
autosave_asp1_ep2
autosave_asp1_ep3
autosave_asp1_script2
autosave_conf2_ep1
autosave_conf2_ep2
autosave_conf2_ep3

Most ezen a pályán vagyok :autosave_conf2_ep3

Ez is ezen a pályán van csak nem tudom mit kell csinálni már mindenhol voltam szerintem!

grebber
Na játszon már vele valaki komyolan mert elakadtam !!!

Lacc
Ebbol csak az értem hogy "Konyec" 😄
neozed
Én most "vásárolom", cirka két óra múlva meglesz :-))

hykao
Hát, egyelõre én nem tudtam elindítani...de álljon itt egy ízelítõ a cseh nyelv szépségeirõl:
hykao
Jah, csecs verzió...
...azért majd belenézek, hátha ottvan az angol nyelvi rész is valahol (vagy legalább az orosz...)
Ajaj,az ottani forumban is valami cseh nyelvrõl beszélnek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hykao
Még nem néztem.
A HDC-S is cseh vagy ilyen ismeretlen nyelvû?Mert akkor nem vállalom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nagyon pojén a cseh verzió...
kb 10 percig volt a gépen aztán Uninstal...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...