590
A DOOM 3 ellenfele.
  • Glpetyus
    Nem...
    Szar,unalmas volt mint az állat:(
  • Serpa
    szóval nem a nyelv miatt szenvedtél vele ?
  • Glpetyus
    Mert közbe eszembe jutott,hogy mennyire kivolt vele a fa..om...:II

ööö...#445-#448-ig van kis értékelés akkori,friss "élményekkel".. :)
  • Serpa
    mié ?
  • Glpetyus
    fas.om töccse le
  • Glpetyus
    Letöltöm holott már a cseh változatot majdnem végignyomtam...(de a vége elött letöröltem,mer felba..ott)
  • Serpa
    "Kreed demo !

Ahh, végre, Kreed demonstrációs verzió! Az orosz Burut Software futurisztikus FPS-e [érdemes megnézni a trailert] saját hazájában már tavaly megjelent (ott hamarosan jön az expanziója is, a Battle for Savitar), de nemzetközi forgalamzója nem lévén az angol nyelvű verzió jó sokáig váratott magára. Május közepén szerencsére az Acclaim látott fantáziát a dologban - ennek eredménye a lentebb található 200 megás, két single és két multiplayer (DM) pályát tartalmazó demo."

Kreed demo

by 576.hu
  • Zsoldos
    de ez a 2004-es e3 trailer is...
    tok durva.

a regi video tok latvanyos, meg mai szemmel is vannak benne durva dolgok, de ezekben mar semmi... csillagos 1-es a (vissza)fejlesztoknek es kukoricanterdeples a sarokban.
  • grebber
    Ja ez a nemtom mennyira szar verzió ami kintvan tavaly október környéke óta.
    Remélem ez a mostani jobb lett valamivel.
  • Zsoldos
    basszus hova tuntek az arnyekok, a brutal fenyeffektek?
    nemtom emlekeztek-e ra 2001 korul volt egy techdemo-video nagyon durva fenyeffektekkel-stencil arnyekokkal..
    Hat az is 3dstudio volt, mert ehhez kepest ez, aaa'...
  • grebber
    Kreed - German version gold

German site GameStar is reporting that the German version of Kreed has gone gold. The game will be released on June 28.
  • davos80
    Mindegy, szláv nyelvű azt kész.
    Én meg sem próbáltam jáccain vele, mert csúnya volt, meg a nyelv is...
  • grebber
    Szerintem az cseh volt én elvoltam vele csak elakadtam valahol!
  • davos80
    Én ki is próbáltam, de szar volt, mert szlovák nyelvű volt.
  • grebber
    Ez lemaradt:Képek.
  • grebber
    Kreed: Battle For Savitar - E3 2004 Trailer (51.7MB)
  • tibor16
    Sztem meg volt egy ötlet, volt némi pénz no meg egy csapat, aztán alighanem elfogyott a pénz :(
  • toMpEr
    KREED released in Russia 20.08.2003
    de biztos ok is rosszul tudjak, hiszen ok csak a jatek fejlesztoi voltak.
  • steweee
    szerintem nem extra javított változat lesz hanem HIVATALOS megjelenése egy már játszható játéknak, az eddig kint lévő hibáktól hemzsegő alfa/béta/gamma verziója ugyanazt a célt szoltálta mint a doom 3 esetében, hogy a felmerülő hibák és igények ismeretében foltozzák meg egy kiadható, remek színvonalú játékká. nem véletlenül nem írtak róla egyetlen játékmegjelenéssel foglalkozó lapban sem
  • grebber
    Mondjuk az is igaz. De nekem már elég lenne az is ha csak a bugok és a graf nagy része ki lenne javitva.
  • Glpetyus
    Ennyi dolgot csak a 2005-ös e3-ra tudnak kijavitani...:D
  • grebber
    Reménykedjünk hogy a hamarosan E3-on bemutatott KREED az már EXTRA javitott változat lesz!
  • Glpetyus
    Igaz,ezt mind kifelejtettem!
  • tibor16
    Igeeen, van benne vmi. nekem is tetszik a graf jórésze, -most már. Viszont amig a "stiny" (nem tom mit jelent)opciót off-ra nem állítottam az egész hasonlított a DeusEx2, sztem ritka sz*r grafjához.
    Leginkább úgytűnik cselekményhiányos a történet. Az meg, már az elején idegesítő, hogy egy másik űrhajón is ugyanazok a tárgyak, berendezések szerepelnek. Azért az a kis hajó, amivel a pasi közlekedik, ami olyan mint egy sas, esetleg mint egy vadkacsa - az teccett :). A világán látszik, hogy valami komolyabb grafikus elképzelése.
    Csak ez önmagában nem elég, leírt szövegekkel meg nem lehet pótolni, két kör után ugyanis ugyanaz a látvány már unalmas, főleg ha a szörnyek/fegyverek ugyanazok.
    Ma már, ha nincs fizikája a játéknak, -hááát az már nem megy. Az AI-t sem láttam produkálni, a mozgáskultúra meg mint olyan, szintén ismeretlennek tűnik. Lásd a szörnyeket, -szinte siklanak, és szépen elé szambáznak a fegyvernek.
    Eeeh, pedig többet reméltem.
  • Glpetyus
    Ja,ez csak az én véleményem.
  • Glpetyus
    Egy kis értékelés(ha érdekel valakit egyáltalán:)):
    A játék hosszú távon meglehetősen unalmas,mindig ua. kell csinálni:ajtó csukva,kapcsoló keres...
    Ez még az első pályán elmegy de ,hogy a huszadiknál is...
    A grafika "fura" ugyanis valahol qrva jó(a szörnyek pl. ba..ott jól néznek ki),máshol pokoli szar(emberek,fegyverek,stb.).
    A pályák nagyjából nem csúnyák,néhány kivétellel.
    Na itt jön a lényeg:a pályák szerkezete.
    Aki az első néhány pályán elakad az ne is folytassa,mert késöbb sokkal,de sokkal rosszabb lesz:))
    Így történt,hogy nem sokkal a vége elött inkább letöröltem,mikor már vagy 4 órája kóvájogtam ua.pályán.
    És sajna végig ez megy:engem megfektetett pedig mióta FPS-ek vannak azóta tolom...)
    Végszó:nem olyan szar,de a pályaszerkesztők nagyon elb.szták az egészet.
  • tibor16
    Ááááááááááá........ megvan, - egy videó beállítás volt az oka. Csak töksötétet meg fényforrásokat lehetett eddig látni, úgyhogy vakon jáccottam az első részben. -hehe Ha vki találkozik külső térrel is, szóljon, mer ez így elég uncsi.
  • tibor16
    Köszi :), hál istennek a monitorom rendben van, de nekem olyan a kép mintha nem lenne világítás. Nektek ott van fény????? -mármint az első részben, mer nekem semmi. Ha a gammát állítgatom olyan szolarizált lesz minden. A vidikártyám ATI 8500, -lehet, hogy ez a baj?
  • NeoMaN
    Nemtom, nálam simán "világos" volt. Javaslom, hogy tegyél fel Powerstrip -et, azzal tudod húzni a monitor GAMMA-ját...
    Megadod gyorbillentyűnek (pl. shift+G--> increase gamma) és akár game közben is állíthatod. Valszinű haldoklik a moncsid...
  • grebber
    Ezeken az automentéseken vagyok túl:
    autosave_asp1_ep1
    autosave_asp1_ep2
    autosave_asp1_ep3
    autosave_asp1_script2
    autosave_conf2_ep1
    autosave_conf2_ep2
    autosave_conf2_ep3

• grebber
    Én nem foglalkoztam a nyelvel csak mentem amerre csak lehetett mindent átnéztem és ennyi én már előrébb vagyok sokkal csak nem találom mit kell csinálnom!
  • tibor16
    Uraim, ha kivitatkoztátok magatokat, a kérdés marad - hogyan lehet tovább menni amikor megszereztem az első komolyabb fegyvert a raktárbféleségből. Egyszerűen ez a nyelv és ez a nekem túlzott sötét ami a hajón van... szóval ha jáccik vele vki és túljutott ezen a szakaszon írja már be... (megnézném már a grafikát, de nem látok semmit)...basszus
  • toMpEr
    akkor biztos olvastad azt is,hogy a hivatalos holnapon is kivan irva,hogy megjelent, de lehet,hogy feltortuk es beirtuk csak azert,hogy jol atbaszhassuknk teged.
  • grebber
    Nekem semmi bajom nem volt az irányitással meg semmivel.
  • NeoMaN
    A doom3 alfa kb 2 éves...A Kreed pedig több hónapja kint van, de sajnos csak cseh nyelven.
    Amúgy a game első blikkre jónak tűnik, de nagyon optimalizálatlan a kódja, a graf rendben van, de nem egy nagy csoda. Sajna a nyelvi nehézségek miatt nem tuttam az invertmouse-t beállítani, így pár óra kisérletezgetés után töröltem.
  • tibor16
    Sziasztok, -tudom láma kérdés, de az első sötét részből nem tudok kikeveredni. Jáccik vele vki? -mer tudom röhej, de nem találok ki onnan...
  • grebber
    Szerintem ez a teljes , DE BIZAKODOK HOGY NEM EZ A TELJES!
  • steweee
    na ne aggódj ,visszalapoztam ,sőt korábban is megkérdeztem ugyanezt. csak nem hiszek neked! a doom 3 alfa is csaknem féléves, lehet vele játszani, és mégsem jelent még meg. arra lennék kiváncsi, hogy amiről ti beszéltek az a VÉGLEGES verziója e a játéknak. de valószínűleg nem, úgyhogy majd amikor kiadják, szépen letöltöm.
  • grebber
    Ja de remélem a amit majd az E3 után adnak ki már javitva lesz sokmindenben.
    Mert ez a féléves cseh nyelvű szép meg minden de sok a hiba és ez ha nem is nagyon de idegesitő.
  • toMpEr
    ja, ha 1-et visszalapozol akkor azt is latod,hogy mar csaknem fel eves