590
A DOOM 3 ellenfele.
  • Hmuda
    Ugyanmár. Láttad te a Doom 3 videót? Később jelenik meg ugyan, de milliószor jobb grafikával. Az árnyákhatások ott sokkal jobbak, ráadásul a páyák sokkal részletesebbek.
  • PyRex
    Igaz-igaz. De valszinu, hogy ez elobb fog megjelenni a Doom3-nal. Es kisebb is lesz talan picit a gepigenye.

PyRex
  • D3t0nat0r
    Kösz Dikkma!

Pyrex: Azt te nem tudhatod, hogy előrébb vannak e, mitn a Doom3 fejlesztői! :) Majd a MacExpo után kiderül...
  • PyRex
    Na leszedtem, ES NEM HISZEM EL!!!!! :))))))))) Ez bazze ugy nez ki (ha nem jobban!) mint a Doom3! Es kisse elobbre vannak vele! Bar az igaz, hogy a szornyek mozgasa igencsak szarul nez ki. Remelem nem cseszik el az amugy grafikailag 99%-os jatekot!

PyRex
  • Rincewind
    Bázzze
    Brutális Grafikus motor!!!
  • PyRex
    A Burut Entertainment kiadta a legutóbbi E3-mon bemutatott játékának, a Kreed-nek az ízelítő animációját! A saját grafikus motorral működő játék, sokszor eléggé lélegszetelállító jeleneteket mutat, így érdemes rá udafigyelni. Az animációt mindenkinek ajánljuk, persze főként azoknak, akik le tudnak tölteni egy 40,7MB-os állományt! Ha érdekel, klikk ide!
  • PyRex
    Szerintem nem kellett volna kerdezni, persze :)

PyRex
  • Dikkma
    Átírhatom?
  • D3t0nat0r
    Egy kicsit elqrtam, de attól még jók a linkek.
  • D3t0nat0r
    Vannak új shotok erről a gémről is! Mostmár láthatunk 1-2 érdekes monstert:

• I.C.ram
    az a franya magyar nyelv, mi?
  • Rincewind
    Nem után vessző és nincs után :)
  • Rincewind
    Nem volt ilyen! Space Hulk néven futott a játék után! Jó is volt meg minden, csak régi! Viszont most nagyon játszanék újra vele, nincs valakinek meg??? :)

A WH 40k témáról még annyit, hogy én úgy tudom, hogy egy kiadó megvette a WH 40k univerzum kizárólagos jogát minden platformra, de nincsenek fejlesztői. A HcGameren volt valami ilyesmi...
  • I.C.ram
    lehet hogy most megfogsz lepodni de en mintha hallottam volna Warhammer 40k-s FPS-rol!! ugy egy eve halottam rola de azota semmi hir :((
  • hackett1977
    Nagyon szépek a képek. Kíváncsi leszek milyen konfig javallott ehhez.
  • Rincewind
    Ezek a fajta belső terek megfelelő szakemberekkel a Games Workshop-tól olyan atmoszférájú taktikai fps-t tudnának létrehozni a WH 40k univerzumban, hogy mindenki beszarna, aki játszik vele! El tudom képzelni, hogy egy Space Marine egységgel kellene kifüstölni egy Ganestealer-ektől fertőzőtt birodalmi hajót (álá Gabo)! Ahh édes álom... :((
  • D3t0nat0r
  • D3t0nat0r
    Az a gáz, hogy ilyen motorral(Kreed, Doom3) pár évig még csak ilyen belső szobákat, meg kisebb tereket lehet megjeleníteni, mert még ez is izzasztani fogja a Gef3at. Kell még pár év, hogy nagyobb külső tereket lássunk ilyen szépen :(
  • Gabo
    Lehetne hajkurászni a génorzókat.
  • Rincewind
    De rohadt jó lenne ilyen engine-el egy Warhammer 40.000-re épülő fps... :((
  • Dikkma
    BekapcsolhATOM?
  • PyRex
    Uj kepek!!!

PyRex
  • PyRex
    :))))))))))))

PyRex
  • Rincewind
    Picsába épp most akartam beszúrni :))
  • Bilux
    Nem wertex és pixel shadert alkalmaznak???
    Szerintem meg azt!! és azért ilyen szépek!
  • PyRex
    Eleg csak egy is :))))))

PyRex
  • PyRex
    A fegyveren meg a vizrol visszavert feny is latszik, faja...

PyRex
  • Rincewind
    Na ez nekem csak, most leesegetni... Nem baj, jobb később, mint soha!
  • PyRex
    Meg 1-2 shot...

Hmm...

PyRex
  • Hmuda
    Kössz!
  • Lazarus
    :DDDDD
    The fax! Ez tökjó :)))
    olyan mint az a mápetsó vagy mijarák.. :)
  • Rincewind
    Áááááááááááááá!!!!
  • Lacc
  • Lacc
    Na most:
  • Lazarus
    Nem látom?
    tényleg kéne már az az Internet Explo 9...
  • Lacc
    Na én a helyedben vigyáznék, mert nemrég megtanítottam Jencibékát karatéjozni. Nem hiszed mi? Itt a bizonyíték!
  • Rincewind
    Jencibéka púverrr:
  • MuERTe
  • Lacc
  • Rincewind
    Már képletesen szólva persze