590
A DOOM 3 ellenfele.
-
#94 Ugyanmár. Láttad te a Doom 3 videót? Később jelenik meg ugyan, de milliószor jobb grafikával. Az árnyákhatások ott sokkal jobbak, ráadásul a páyák sokkal részletesebbek. -
#93 Igaz-igaz. De valszinu, hogy ez elobb fog megjelenni a Doom3-nal. Es kisebb is lesz talan picit a gepigenye.
PyRex -
#92 Kösz Dikkma!
Pyrex: Azt te nem tudhatod, hogy előrébb vannak e, mitn a Doom3 fejlesztői! :) Majd a MacExpo után kiderül... -
#91 Na leszedtem, ES NEM HISZEM EL!!!!! :))))))))) Ez bazze ugy nez ki (ha nem jobban!) mint a Doom3! Es kisse elobbre vannak vele! Bar az igaz, hogy a szornyek mozgasa igencsak szarul nez ki. Remelem nem cseszik el az amugy grafikailag 99%-os jatekot!
PyRex -
#90 Bázzze
Brutális Grafikus motor!!! -
#88 A Burut Entertainment kiadta a legutóbbi E3-mon bemutatott játékának, a Kreed-nek az ízelítő animációját! A saját grafikus motorral működő játék, sokszor eléggé lélegszetelállító jeleneteket mutat, így érdemes rá udafigyelni. Az animációt mindenkinek ajánljuk, persze főként azoknak, akik le tudnak tölteni egy 40,7MB-os állományt! Ha érdekel, klikk ide!
-
#87 Szerintem nem kellett volna kerdezni, persze :)
PyRex -
#86 Átírhatom? -
#85 Egy kicsit elqrtam, de attól még jók a linkek. -
#84 Vannak új shotok erről a gémről is! Mostmár láthatunk 1-2 érdekes monstert:
-
#83 az a franya magyar nyelv, mi? -
#82 Nem után vessző és nincs után :) -
#81 Nem volt ilyen! Space Hulk néven futott a játék után! Jó is volt meg minden, csak régi! Viszont most nagyon játszanék újra vele, nincs valakinek meg??? :)
A WH 40k témáról még annyit, hogy én úgy tudom, hogy egy kiadó megvette a WH 40k univerzum kizárólagos jogát minden platformra, de nincsenek fejlesztői. A HcGameren volt valami ilyesmi... -
#80 lehet hogy most megfogsz lepodni de en mintha hallottam volna Warhammer 40k-s FPS-rol!! ugy egy eve halottam rola de azota semmi hir :(( -
hackett1977 #79 Nagyon szépek a képek. Kíváncsi leszek milyen konfig javallott ehhez. -
#77 Ezek a fajta belső terek megfelelő szakemberekkel a Games Workshop-tól olyan atmoszférájú taktikai fps-t tudnának létrehozni a WH 40k univerzumban, hogy mindenki beszarna, aki játszik vele! El tudom képzelni, hogy egy Space Marine egységgel kellene kifüstölni egy Ganestealer-ektől fertőzőtt birodalmi hajót (álá Gabo)! Ahh édes álom... :(( -
#76 -
#75 Az a gáz, hogy ilyen motorral(Kreed, Doom3) pár évig még csak ilyen belső szobákat, meg kisebb tereket lehet megjeleníteni, mert még ez is izzasztani fogja a Gef3at. Kell még pár év, hogy nagyobb külső tereket lássunk ilyen szépen :( -
Gabo #74 Lehetne hajkurászni a génorzókat. -
#73 De rohadt jó lenne ilyen engine-el egy Warhammer 40.000-re épülő fps... :(( -
#72 BekapcsolhATOM? -
#71 Uj kepek!!!
PyRex -
#70 :))))))))))))
PyRex -
#69 Picsába épp most akartam beszúrni :)) -
Bilux #68 Nem wertex és pixel shadert alkalmaznak???
Szerintem meg azt!! és azért ilyen szépek! -
#66 Eleg csak egy is :))))))
PyRex -
#61 A fegyveren meg a vizrol visszavert feny is latszik, faja...
PyRex -
#60 Na ez nekem csak, most leesegetni... Nem baj, jobb később, mint soha! -
#59 Meg 1-2 shot...
Hmm...
PyRex -
#53 Kössz! -
#52 :DDDDD
The fax! Ez tökjó :)))
olyan mint az a mápetsó vagy mijarák.. :) -
#51 Áááááááááááááá!!!! -
#50 -
#49 Na most:
-
#48 Nem látom?
tényleg kéne már az az Internet Explo 9... -
#47 Na én a helyedben vigyáznék, mert nemrég megtanítottam Jencibékát karatéjozni. Nem hiszed mi? Itt a bizonyíték!
-
#46 Jencibéka púverrr: -
#45 #10 -
#44 -
#43 Már képletesen szólva persze