22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • The Garrett
    hat garrettnek irom, de akkor megyek fel ha kell valami, vagy ha guival akarok beszelni (op)
  • Pontius #1245
    nekemis, nekemis :)
    (eddig kb 20gb adatforgalmam volt a HUB-on; a cselló számlálójában viszont csak 2Gb-van, az is CS:Source miatt)
    [HUN][*]ULTRA néven vagyok
    Garrett te is vagy Cselló HUB-on? ha igen mijen névéen? Hogyan irod pontosan?
  • Mighty
    Jol beszelsz :)
    En pl. havi egy-ket friss cuccot mashonnan szedek, aztan osztom tovabb a jonepnek.
    Tele is van allandoan az upload queue-m :)
  • The Garrett
    szvsz aki a korlat miatt anyazik meg mindig az nagy balfasz, ha MASTNEM, ott a chello hub ahonnan 60-70-120 k val tud tölteni bárkitől... és nem számít az adatforgalomba...
  • nemcsakfeel
    hmm azaz 150 giga havonta hmm ? :D
  • The Garrett
    jovohet kedden fogjak miskolc es kornyeken javitani.
    (allitolag par router nem megfeleloen mukodik ezer van a packetlossunk, csak meg nemtudjak melyik az a router :DDDDDD
    gg.
  • Mighty
    Aha... Es az szerinted megoldja a problemat, ha szetrugsz egy ugyfelszolgalatost? Meg persze a biztonsagi or is majd fejti tovabb a keresztrejtvenyet. Vagy csak szajkaratezol? :)

Arra meg mar nem is gondolsz, hogy nem direkt packetloss-os a neted?
    Hidd el, meloznak rajta, hogy jo legyen.
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem is packetlossos a kurva anyját. 100ból olyan 6-10 elveszlik. ha így folytatja bemegyek de szétdurrantom a fejüket
  • The Garrett
    kerdezd meg hwsw forumon.
  • Botond #1237
    Eger-Pest vonalat mikor bővítik végre?:-)
  • The Garrett
    a chello + az 3mbit le és 512k fel...
  • The Garrett
    debrecen-bp vonalom most lesz bovites aztmondta NSD hwsw forumon...
  • FtranX
    ha ADSL kell, a UPC-nél hiába nézelődsz.
    Ha a feltöltés is számít, válassz inkább valamilyen kábelnetet Pl. a UPC Chello-t vagy a Chello Pluszt.
  • 4stroke
    HI ALL! Pls help me! Nem tudom eldönteni melyik szolgáltatónal fizessek elő.Mindenképp 1500-as ADSL-re gondoltam csak nem hogy tudom hol. Mert nekem nem csak a letöltési sebbesség számít hanem a feltöltési is!!! A legjobb lenne a UPC Chello plus(1536/512)csak ahol lakunk ott nem lehetséges ez.Az axelero egy kalap sz.. mert akár melyik csomagot választom a feltöltési sebesség 128.

Írjatok ha tudtok vmi jó szolgáltatót!!Előre is THX!!

• ÁjjLe BoBBi
    hmmm tetszik a chello féle forgalommérés :))
    ha így folytatja hogy minden 10giga letöltés után 2 gigát mér akkor jóban leszünk :DD
  • NecroJoe
    Nekem tegnap este 8tól ma reggel fél 9ig 670Mb jött le, úgy hogy a letöltésen kívül semmi nem ment... Pedig ennyinek egy óra alatt kellne! (Debrecen)
  • FtranX
    már mástól is hallottam hasonlót.
  • The Garrett
    2 hete volt bovites :P
  • Aspyrin
    sz@r ügy, de biztos csak átmeneti, amíg tart a bővítés arrafelé
  • The Garrett
    eljen 80% packetloss

még letölteni se tudok mert CRC -s minden amit szedek :P

jaccani se ... semmit.

ittvan 1.5mbit és mit lehet vele csinálni??? fórumozni meg csetelni. gg.
    inkabb tegyenek vissza 512 re :/
  • DePreSsZYo
    na végre megcsinálták a netet...
  • Vegas
    háh..most már annyival se jön..most 9-10-el jön...fojj
  • :)
    nekem 200-180 között ingadozik yó ftpről 190 felett is van gyakran folyamatosan.. Amúgy tök mind1 szerintem hogy 180 vagy 190-n
    180-l 1 óra alatt lent van 700 mega.. nekem ez bőven yó igy
  • Vegas
    Én Salgótarjánban lakok....Először felemelkedett nekem,mondom oly de jó.mostmeg jön 60-70-nel...ccc..nesze neked cselló...
  • The Garrett
    vagy telefonálj rá a srácokra hogy gyenge a jeled. Énis mindig eztcsináltam, aztán kijöttek, kicseréltek 1-2 elosztót meg ilyeneket (nemértek hozzá) aztán megint jólett...
  • HoTDoG
    Meg is van a segítség:

Tatabánya: 2004. december 10.
    Debrecen: 2004. december 11.
    Miskolc: 2004. december 15.
    Veszprém: 2004. december 16.
    Dunaújváros: 2004. december 16.
    Pécs: 2004. december 23.
    Gyöngyös: 2004. december 31.
    Salgótarján: 2004. január 30.
    Nagykanizsa: 2004. január 31.
    Sopron: 2004. január 31.
    Szombathely: 2004. január 31.
    Szolnok: 2005. első negyedév
    Nyíregyháza: 2005. első negyedév

A többit szerintem már mindenki kitalálja.
    Erre már nincs szó. Ha nem megy a tv, nincs net, ha vihar van nincs net, ha pont szükség lenne rá, nincs net, ha nagyon esik, nincs net.
    Ráadásul amikor van, akkor sincs annyi amennyinek lennie kéne. Mellesleg nem beszélve a "csúcsidőszakokról". Mi ez, kéremszépen...
    Emlékszem a UPC - broadband-os időkre... Többször volt karbantartás mint net. Aztán jött a chello,a maga 512 kbit-es sebességével, ami ugyebár 64 kbyte-nak felel meg. Soha nem töltöttem annyival. Jött a 768-as letöltési sebesség, ami 96 kbyte-nak felel meg, hát akkor a max 90 volt, de az is csak vagy fél percig, utána rendesen lecsökkent. Most pedig 187 kbyte helyett 30-40-el töltök max.
    A feltöltésről inkább nem beszélnék...

Lehet az ADSL jobban megérné?
  • Mighty
    A hwsw forum chellos topicjat tudom neked ajanlani, ahol Nagy Sarga Domper biztos tud segiteni.
    A chello ara nem emelkedik, nem tudom ezt honnan vetted (bar nem irtad milyen arakat fognak emelni).
    A kabelTV dija emelkedik, asszem 15%-al (pofatlansag)
  • HoTDoG
    Dec. 6.-a.
    Dec. elseje óta naponta kb 3-szor indítottam újra a modemet. Tegnap felhívtam a UPC-t is, ahol "segítettek".
    Ez annyiból állt, h.:
    - Regisztráltam a modemet a prov.chello.hu -n
    - majd letiltottam a Helyi kapcsolatot, majd modem restart, majd helyi kapcsolat engedélyezése, sőt még a tűzfalat is kilőttem. Utána 25-el töltöttem a letoltes.com -ról, majd az alkalmazott aszondta, h fog szólni 1 másik szakembernek aki majd visszahív. Persze azóta is hívnak.

Nem ájultam el.
    Az osztrák chello-s oldal sebességmérő eredménye: 24 KB/s.
    Nem is vártam többet a chello-tól az az igazság. Mondjuk Októberben 90-el töltöttem végig. De most, max 30.
    Két indok lehet erre: 1. Nyíregyházán lakok / bár nem egy "internet-szegény" város, mert már a külvárosban, és közelebbi településeken is ki vanank építve az internet hálózatok, és szerintem a háztartások 70%-ban megtalálható az internet valamely formája/
    2. Jövő hónaptól emelik az árakat

• cam3l3on
    thx
  • Cat #1217
    a matáv telefonnak semmi köze a UPC kábelszolgáltatásához
    Matáv telefont és kábelt szolgáltat, illetve a telefonvonalon keresztül lehetővé teszi az ADSLt, UPC pedig csak kábelt, és azon keresztül tévé, internet és telefon mehet. (ez utóbbi vidéken még nem).

A UPC chello szolgáltatása 9900ft havonta
  • cam3l3on
    de ha van telefonos előfizetésem akkor kb mennyi FT???
  • Mighty
    Ha van UPC-s kábelTV és chellos előfizetésed, akkor a telefonos előfizetés kerül kevesebbe.
    A chello előfizetés ára 2 éves hűségszerződéssel csökkenthető.
  • cam3l3on
    ha bevan kötve az ÖSSZES csatorna és van vezetékes telf előfizetésem
    akkor mennyibe kerülhet szeged melletti városban!
  • Pontius #1213
    ázz
    hajnalban faxán megy amikor a kis gyíkok alszanak, de napközben....
  • Laalee
    szar a csello :D
  • Botond #1211
    sok kiscsávó warezol orrba szájba,és kicsit túlterhelt a hálózat,gondolom folyamatosan bővítenek,mert már most jobb,mint első 2 napban
  • The Garrett
    pingetek milyen lett szerverekre?
    nekem 80-90 az átlag eddigi 20-30 helyett.
    Ami pedig a furcsa, hogy amilyen szerverekre nekem jó a ping oda a szomszédomnak szar, amire pedig neki jó, oda nekem szar!

Ez mitől van?

• bogyoka
    nemsemmi
  • Robox
    Nekem olyan gyors lett tüzöltot kellet hivni mert éget a kábel!
  • Pontius #1207
    mitomén :P