22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Pontius #1407
    hát én nemtom mi van de nálam most folyamatosan 184-el tölt. Se fel, se le nem mozog el. (4 napja)
    Stabil 184
  • tomsolo
    Dateigrösse: 1000 KByte
    Übertragungsdauer: 5 sec.
    Bandbreite: ~1600 Kbit/s

sima chello classic :)
  • Botond #1405
    vmi hétvégi zűr lehetett,amit lusták voltak bemenni és orvosolni,mert hétfő reggelre jó lett megint
  • FtranX
    na már Eger is elesett? Remélem nem debrecen jön :)
  • NuCLEARScoRp
    Most már csak az árakat kéne megfelezni !!
  • Braveheart
    Nekem meg haveromnak meg minden nap megszakad legalább 1X... (Szombathely)
  • ZsirosKenyer
    fakk kivan a chelloval..ennyi pénzért ekkora szart..ma ismét 512-vel megy az 1500-as chello.. pfff. vmitcsinálni kéne már..fogyasztóvédelem vagy nem tudom
  • Botond #1400
    10k upload és 50k download :-o Eger környéke,érdekes,tegnap óta szar
  • Holy
    en itt miskolcon teljesen jol elvagyok a chello plussal :)
  • The Garrett
    ne csodálkozz, játszottunk 1 holland klánnal akikkel azóta összespanoltunk. nekik 8-10Mbites a HOLLAND-CHELLOJUK!
    (feleannyi zsetonért mind nekunk :/ )
  • Braveheart
    NA nemrég volt nálunk Szombathelyen egy kisebb leállás asszem... havernak is meg nekem is leállt a chello. Betelefonáltam, 10 perc után (miutána végigpróbálgatta velem az összes beállítást) közli a kedves szakértő hogy a központban van a hiba. Thx
  • DeathMatch
    Nemrég olvastam hogy Németországban, az egyik szolgáltató 5 ezer!!! forintnak megfelelő Euroért 3 Magabites sebességel kínálja a szélessávú internet hozzáférést...

Kiváncsi leszek itt mikor lesz ilyen olcsó??
  • DeathMatch
    Pedagóguskedvezménnyel 8 ezer, márciusban kötöttem egyéves szerődést...
  • Botond #1394
    ma Eger környéke gyegélkedik,nálam legalábbis ping rekordmagasságba tör...
  • nemcsakfeel
    nekem most 90k külföldi torrent miatt :( bithumen megy zsírul
    ki tudja, lehet hogy itt miskolc fele a chello+ on is packet loss lenne minden 2. nap :(
  • ÁjjLe BoBBi
    az is igaz...jó lenne ha menne...ma nem volt bajom eddig vele... ~180k végig, packetloss nincs szal most jó!
  • nemcsakfeel
    ha bírja a 180 at , és végre úgy marad..
  • ÁjjLe BoBBi
    hogyhogy ? lenyomja az árakat a chello? vagy valamilyen kedvezményt veszel igénybe?
  • ÁjjLe BoBBi
    sebesseg nem rossz de eleg a 180k is egyelore...
    ez most 7500k szal zsír :)
  • Holy
    donteni kell
    nagyobb sebesseget akarsz tobb penzert, vagy kisebbet kevesebbert
  • DeathMatch
    Nekem 180 kb/s 12 ezerért, de már csak 2 hónapig után 8 ezer
  • Holy
    360k/s
    16e penzert szerintem megeri
  • nemcsakfeel
    nekem nincs profin megcsniálva ( nem véletlenszámos packet filterrel van ), mégse szóltak érte.. eddig. Ö)

az hogy hány gép között osztod meg az édesmindegy. sztem még az is baj, hogyha egy natúr tűzfalat sorbafűzöl a gépeddel..
  • ÁjjLe BoBBi
    hát lehet hogy át :) amúgy mit tud a chello+ ? átlag mennyivel töltesz le ?
  • Holy
    akkor meg atbasztak, mint szart a palankon
    ugyanis azok szamara is vannak kedvezmenyek, akik nem most kotik a szerzodest, vagyis a regebbi felhasznaloknak is
    mondta is a csajszi, hogy ha 1 evet ismet alairok, akkor 16990 havonta, valamint 1 honapot elengednek
    ha 2 evre irom ala, akkor 15990, es szinten 1 honapot engednek el
    azt hiszem az elso variaciot fogom valasztani
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem 1 év hűségnyilatkozatnélkül volt és ugyanannyit fizettem mint hűségnyilatkozattal...
  • Holy
    linuxal csinalta meg, es elhiheted, hogy nem szarul volt megcsinalva, mert nagyon vagja a temat
    mint irtam, akkor ez volt, most nem tudom mi van

de azt lehetoleg ne vond ketsegbe, ami megtortent
  • ÁjjLe BoBBi
    havernak kb. 5 éve (legalább) meg van osztva...volt mikor 4-5-6 gép között, volt mikor 2-3
  • Holy
    chello plusra visszaterve.. az van nekem is mar egy jo ideje, nagyon jo gyors

kb 3 napja jott a januar havi szamla ~29990 HUF
    kiakadtak a szemeim, mondom felhivom mar
    azt mondja : lejart a husegnyilatkozat es ennyi az elofizetesi dija
    arrol persze frankon basztak ertesiteni, hogy ez le fog jarni
    na mind1, suttyo az egesz bagazs
  • Cat #1378
    mint irtam, ha szarul van megcsinálva látják, ha nem, akkor nem
  • Holy
    egy haverom kb 2 eve megosztotta a chellojat, es eszrevettek (ugyanis barki barmit mond, ok ezt latjak bentrol)
    letiltottak a netet es vmi buntetest kellett fizetnie
    nem tudom manapsag hogy megy ez, de akkor ez tortent

amugy a chello plus-t azt hivatalosan is meg lehet osztani
  • Cat #1376
    ha szarul van megcsinálva, szolnak, mert zavarhatja a hálózat működését
  • Cat #1375
    ne érdekeljen, nálam 3 éve meg van osztva
    őket se érdekli, amig nem olyan elbaszottan csinálod meg, hogy kifelé is hirdeted a belső hálós IP cimeket - NAT legyen jól beállítva!
  • ÁjjLe BoBBi
    most megint hasít a net...vajon meddig?
  • nemcsakfeel
    A legtöbben "megosztják" a chellos netet láma wines megosztással is. Én eddig nem tudok róla h. szóltak volna bárkinek is érte, de elvileg szólhatnának érte. Azt hogy megosztod a netet vagy nem, legtöbb esetben csomagok elemzésével ki tudják deríteni hogy több gépről használod a kapcsolatot. ( bsd-s pf-el kicsit nehezebb dolguk van :))
  • frikfrak
    Nem rég kötötték be a chellot nálam és mivel 2 gép van itthon megosztottam a kettö között az internetet. Találtam erről egy cikket az interneten ahol lépésről lépésre le volt irva hogy kell ezt csinálni a jana proxy szerver segítségével. Most meg olvasom különböző forumokban hogy ezt tiltja a szerződés. Hát én elolvastam az egészet még a legapróbb betűvel irt részeket is de erről egy szót sem irtak. Szerintetek látják ők azt ha két gép így van rákötve a kapcsolatra és ha igen akkor mit tudnak csinálni velem? KORLÁTOZZÁK A SEBESSÉGET VAGY FELMONDJÁK A SZERZŐDÉST vagy ennek van valami jogi következménye ha valaki tud erről valamit akkor azt irja már meg a forumban.

KÖSZ
  • DeathMatch
    Azt kértem az szóljon aki tud segíteni, a jótanácsaidat tartsd meg magadnak...
  • Mighty
    Nalam ma egesz este ment es most is megy. Szinten Ujpest.
  • [oLe] #1369
    ujpesten meghalt a feltoltes
  • Holy
    Dateigrösse: 1000 KByte
    Übertragungsdauer: 3 sec.
    Bandbreite: ~2666 Kbit/s