22959
-
Pontius #1407 hát én nemtom mi van de nálam most folyamatosan 184-el tölt. Se fel, se le nem mozog el. (4 napja)
Stabil 184 -
#1406 Dateigrösse: 1000 KByte
Übertragungsdauer: 5 sec.
Bandbreite: ~1600 Kbit/s
sima chello classic :) -
#1405 vmi hétvégi zűr lehetett,amit lusták voltak bemenni és orvosolni,mert hétfő reggelre jó lett megint -
#1404 na már Eger is elesett? Remélem nem debrecen jön :) -
#1403 Most már csak az árakat kéne megfelezni !! -
Braveheart #1402 Nekem meg haveromnak meg minden nap megszakad legalább 1X... (Szombathely) -
ZsirosKenyer #1401 fakk kivan a chelloval..ennyi pénzért ekkora szart..ma ismét 512-vel megy az 1500-as chello.. pfff. vmitcsinálni kéne már..fogyasztóvédelem vagy nem tudom -
#1400 10k upload és 50k download :-o Eger környéke,érdekes,tegnap óta szar -
Holy #1399 en itt miskolcon teljesen jol elvagyok a chello plussal :) -
#1398 ne csodálkozz, játszottunk 1 holland klánnal akikkel azóta összespanoltunk. nekik 8-10Mbites a HOLLAND-CHELLOJUK!
(feleannyi zsetonért mind nekunk :/ ) -
Braveheart #1397 NA nemrég volt nálunk Szombathelyen egy kisebb leállás asszem... havernak is meg nekem is leállt a chello. Betelefonáltam, 10 perc után (miutána végigpróbálgatta velem az összes beállítást) közli a kedves szakértő hogy a központban van a hiba. Thx -
#1396 Nemrég olvastam hogy Németországban, az egyik szolgáltató 5 ezer!!! forintnak megfelelő Euroért 3 Magabites sebességel kínálja a szélessávú internet hozzáférést...
Kiváncsi leszek itt mikor lesz ilyen olcsó?? -
#1395 Pedagóguskedvezménnyel 8 ezer, márciusban kötöttem egyéves szerődést...
-
#1394 ma Eger környéke gyegélkedik,nálam legalábbis ping rekordmagasságba tör... -
#1393 nekem most 90k külföldi torrent miatt :( bithumen megy zsírul
ki tudja, lehet hogy itt miskolc fele a chello+ on is packet loss lenne minden 2. nap :( -
#1392 az is igaz...jó lenne ha menne...ma nem volt bajom eddig vele... ~180k végig, packetloss nincs szal most jó! -
#1391 ha bírja a 180 at , és végre úgy marad.. -
#1390 hogyhogy ? lenyomja az árakat a chello? vagy valamilyen kedvezményt veszel igénybe? -
#1389 sebesseg nem rossz de eleg a 180k is egyelore...
ez most 7500k szal zsír :) -
Holy #1388 donteni kell
nagyobb sebesseget akarsz tobb penzert, vagy kisebbet kevesebbert -
#1387 Nekem 180 kb/s 12 ezerért, de már csak 2 hónapig után 8 ezer -
Holy #1386 360k/s
16e penzert szerintem megeri -
#1385 nekem nincs profin megcsniálva ( nem véletlenszámos packet filterrel van ), mégse szóltak érte.. eddig. Ö)
az hogy hány gép között osztod meg az édesmindegy. sztem még az is baj, hogyha egy natúr tűzfalat sorbafűzöl a gépeddel.. -
#1384 hát lehet hogy át :) amúgy mit tud a chello+ ? átlag mennyivel töltesz le ? -
Holy #1383 akkor meg atbasztak, mint szart a palankon
ugyanis azok szamara is vannak kedvezmenyek, akik nem most kotik a szerzodest, vagyis a regebbi felhasznaloknak is
mondta is a csajszi, hogy ha 1 evet ismet alairok, akkor 16990 havonta, valamint 1 honapot elengednek
ha 2 evre irom ala, akkor 15990, es szinten 1 honapot engednek el
azt hiszem az elso variaciot fogom valasztani -
#1382 nekem 1 év hűségnyilatkozatnélkül volt és ugyanannyit fizettem mint hűségnyilatkozattal... -
Holy #1381 linuxal csinalta meg, es elhiheted, hogy nem szarul volt megcsinalva, mert nagyon vagja a temat
mint irtam, akkor ez volt, most nem tudom mi van
de azt lehetoleg ne vond ketsegbe, ami megtortent -
#1380 havernak kb. 5 éve (legalább) meg van osztva...volt mikor 4-5-6 gép között, volt mikor 2-3 -
Holy #1379 chello plusra visszaterve.. az van nekem is mar egy jo ideje, nagyon jo gyors
kb 3 napja jott a januar havi szamla ~29990 HUF
kiakadtak a szemeim, mondom felhivom mar
azt mondja : lejart a husegnyilatkozat es ennyi az elofizetesi dija
arrol persze frankon basztak ertesiteni, hogy ez le fog jarni
na mind1, suttyo az egesz bagazs -
Cat #1378 mint irtam, ha szarul van megcsinálva látják, ha nem, akkor nem -
Holy #1377 egy haverom kb 2 eve megosztotta a chellojat, es eszrevettek (ugyanis barki barmit mond, ok ezt latjak bentrol)
letiltottak a netet es vmi buntetest kellett fizetnie
nem tudom manapsag hogy megy ez, de akkor ez tortent
amugy a chello plus-t azt hivatalosan is meg lehet osztani -
Cat #1376 ha szarul van megcsinálva, szolnak, mert zavarhatja a hálózat működését -
Cat #1375 ne érdekeljen, nálam 3 éve meg van osztva
őket se érdekli, amig nem olyan elbaszottan csinálod meg, hogy kifelé is hirdeted a belső hálós IP cimeket - NAT legyen jól beállítva! -
#1374 most megint hasít a net...vajon meddig? -
#1373 A legtöbben "megosztják" a chellos netet láma wines megosztással is. Én eddig nem tudok róla h. szóltak volna bárkinek is érte, de elvileg szólhatnának érte. Azt hogy megosztod a netet vagy nem, legtöbb esetben csomagok elemzésével ki tudják deríteni hogy több gépről használod a kapcsolatot. ( bsd-s pf-el kicsit nehezebb dolguk van :)) -
frikfrak #1372 Nem rég kötötték be a chellot nálam és mivel 2 gép van itthon megosztottam a kettö között az internetet. Találtam erről egy cikket az interneten ahol lépésről lépésre le volt irva hogy kell ezt csinálni a jana proxy szerver segítségével. Most meg olvasom különböző forumokban hogy ezt tiltja a szerződés. Hát én elolvastam az egészet még a legapróbb betűvel irt részeket is de erről egy szót sem irtak. Szerintetek látják ők azt ha két gép így van rákötve a kapcsolatra és ha igen akkor mit tudnak csinálni velem? KORLÁTOZZÁK A SEBESSÉGET VAGY FELMONDJÁK A SZERZŐDÉST vagy ennek van valami jogi következménye ha valaki tud erről valamit akkor azt irja már meg a forumban.
KÖSZ
-
#1371 Azt kértem az szóljon aki tud segíteni, a jótanácsaidat tartsd meg magadnak... -
#1370 Nalam ma egesz este ment es most is megy. Szinten Ujpest. -
#1369 ujpesten meghalt a feltoltes -
Holy #1368 Dateigrösse: 1000 KByte
Übertragungsdauer: 3 sec.
Bandbreite: ~2666 Kbit/s