22959
-
#1126 Nem értem,hogy hogy megy az upc-nél de azért egy telefont megér főleg ha
Bp-en lakik -
deicide #1125 mert te most melyik szollgáltatónál vagy..?
-
Pontius #1124 szerintem hétvégéig Nyugat-Mo.-n is lessz sávszél növekedés mert nagyon packet lostos a cucc. Folyamatosann ugrál össze-vissza a letöltési sebességem.
Holnapra vagy utánra tippelem a növelést -
#1123 Jó de ez a része nem érdekel nagyon (korlát) Mert eddig még a 15g-t se értem el :) -
#1122 na ezért mondom mindig hogy hulladék a chello :) -
Pontius #1121 Kurvára nem a modem a gáz!! :)))))))
Adott 1 város! Ez a város körzetekre van osztva! Ezekhez a körzetekhez 1 központ tartozik ahol a város körzetei külön vannak szedve.
Ha a központban 1 körzetre nézve elkezdik a csatlakozás átállítását DOCSYS-re AKKOR mennek ki hozzád modemet cserélni!!
Ezzel csak 1 baj van: KURVA LASSAN MEGY!
Egy nap alatt kell a központban átálítaniuk DOCSYS-re és még ua. nap kell hozzád kimenniük modemet cserélni. Persze ezt álltalában összehangolva csinálják szal nálad egy okoska cseréli modemet közben egy másik okoska átnyomja központban a kapcsolatod.
A csatlakozásnak semmi köze a sávszélességhez! A mostani modemednek is birnia kéne a nagyobb sávszélt szal ne aggódj, légy türelmes! -
#1120 de épp most olvastam el -
deicide #1119 de itt már 30G lesz a határ..nem? -
#1118 Ahoz képest,hogy ma nullázták már 2g -nél járok:-) -
deicide #1117 Mot öltök 1 demot...és az 179-183 kb/s között igrál!! -
deicide #1116 és a 8-ba..! -
#1115 XXI ker. -
deicide #1114 hol lax...? -
#1113 Nálam ennyi
you ~1600 Kbit/s -
#1112 tuti,hogy a modem lesz a gáz -
#1111 Különben még levelet sem kaptál vagy nem hívtak fel régebben hogy mikor mehetnek modemet cserélni? Mert engem hívtak is meg levelet is küldtek,sőt a levélben az is benne volt, hogy a régi modemeket októbertől kezdik lekapcsolni a hálozatról -
deicide #1110 nézve a tesztett...nem éri el az 1532 kb/s csak 1446!!:(( -
Braveheart #1109
Your current download speed:
143kbit/s
or
18kbyte/s Your current upload speed:
200kbit/s
or
25kbyte/s
itt vmi el van b@szv@ :) -
deicide #1108 1221 aszem! keresd elő az ügyfél számodat!
ne tudd meg meddig köröztek engem is!!
nem jó volt a telcsi számom...és ők már kerestek kurva sokat:)! -
#1107 1221 számon -
Braveheart #1106 hol szólhatok be hogy jöjjenek ki az új modemmel? -
deicide #1105 Itt mértem...http://www.userbase.be/forum/portal.php?show=speed
és ennyi lett!!! You: 1446kbit/s -
#1104 itt le mérheted http://performance.chello.at:81/ -
#1103 CSodálom hogy egyáltalán megy a neted:) Azonnal szólj be hogy nálad nem cseréltek modemet. MIvel az upc átállt valami docsys-re vagy mi a tökömre. Akkor azé nem megy szerintem -
deicide #1102 kihúztam..!
sőt...!
reseteletem!
de most meg meg kellene valamivel mérni!! -
Braveheart #1101 2 évig volt adsl-em, megvan róla a véleményem... -
Braveheart #1100 ja "régi kék", nincs rajta ki-bekapcsoló gomb csak 4 led meg 3 kábel -
#1099 mond le azt a sz@rt és kötess ADSL-t :) -
#1098 Neked még a régi kék modemed van??????? -
Braveheart #1097 Nem értem... elvileg növelték ugye a sebességet? Nekem lassabb mint volt anno...
Übertragungsdauer: 22 sec.
Bandbreite: ~363 Kbit/s
ja és kb 4-5 hónapja nem kaptam semmi új modemet meg ilyeneket
tegnap elértem a 15gb-os korlátot de ugye ma már elseje van. Ki is húztam a modemet 5 percre. Mi a baj? Telefonáljak be? -
#1096 :D -
#1095 Próbáld meg,hogy kihuzod a modemet a tápból, vársz egy kicsit majd dugd vissza. Nekem is így ment rendesen. -
#1094 én akkor kaptam egy mailt,amiben leírták,de azt is úgy,hogy nálam egyből úgy kötötték,majd rá 2 hónapra kaptam a mailt :-D -
#1093 Nekem akkor se küldtek semmit amikor 768-ra emelték. Most se küldtek semmit,tegnap bekapcsoltam és látom a letöltés 180-200 ingadozik:) Onnan tudtam, hogy nálam is megemlték. -
deicide #1092 Az az egészben a furcsa hogy a chello semilyen hivatalos értesítőt nem küldött még arrol hogy bővül a sávszélesség és nő a letlöltési limit!!!
És igy csak találgatni lehet hogy mikortol él!
mert néha kiugrik a számláló 145-170 kb/s de utánna vissza csökken 90 re!! -
#1091 én traceltem a szervert ahol játszok -
deicide #1090 hogy lehet pingelni? -
#1089 most nekem is jobb lett kicsit a ping -
:) #1088 szerntem ne a warezkommandó húzzon bele, hanem a chello:) -
:) #1087 nekem yó a pingem :) 8.ker