22959
-
Robert5 #1206 Helló!
Naálam is megemelték a sebességet, de azóta a DC-t nem tudom este
használni!
Miért van ez???
Köszi -
Cat #1205 a webnél egyáltalán nem látszik a gyorsulás, csak letöltésnél, szóval szvsz értelmetlen tovább emelni -
#1204 Ha nem is pillanatok alatt, de minimum ketszer gyorsabban, mint mult heten :) -
#1203 Azt mondom én is
Majd holnap töltünk, még nem töltöttünk így, szerintem pillanatok alatt lejönnek a cuccok:))) -
Vegas #1202 Szerintem nem olyan hogy "hűű de gyorsabb.."
esetleg a letöltésnél... -
#1201 Mirét? Akkor már nem lesz ennyi, ha kihúzom?:))) -
#1200 felébredtem:DDD
Reggel tünt úgy hogy nagyon gyorsan hozza be az oldalakat, de végülis, nem látok nagy különbséget a tegnapihoz képest, majd a letöltésnél lesz szuper
-
#1199 Nah a chelloelfelejtette azt közölni hogy ki kell a modemet huzzni 5 percre!!! és utána itt mérd meg a speedet!!! http://home.datanet.hu/speed.html -
Vegas #1198 ééés?felébrettél??nekem nincs nagy változás ugyan úgy hozza be az oldalakat (najóegykicsitgyorsabban!) de gyorsan töltök le... -
#1197 ja, nekem is így volt, reggel bekapcs. jöttem ide,és mint a villám úgy megy minden, azt hittem álmodom -
#1196 úúú tegnap még sehol se volt de ez az 1600 hátezz elég gyors! :D -
#1195 nálam is megemelték tök jó 1600-at mértem a reggel, gyors vagyok nagyon -
Pontius #1194 Javaslok egy gyorstalpaló kurzust magyar nyelvtanból vagy olvass vissza 3-4 oldalt... -
Aspyrin #1193 -
DePreSsZYo #1192 Pontius lehet megfogsz lepődni , de nem csak neked emelték a sávszélességet. -
Pontius #1191 -
Pontius #1190 Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
80.98.119.248
Übertragungsdauer: 5 sec.
Bandbreite: ~1600 Kbit/s
hehe -
Pontius #1189 180k körül ingadozik.
Néha lemegy 170-re néha felmegy 190-re -
Pontius #1188 NÁLAM is megvolt a növelés!!!
Tudtam, hogy ma reggelre teljesen át fog állni -
DePreSsZYo #1187 Köszi -
#1186 A hwsw chellos topicjaban keresd meg Nagy Sarga Dompert.
O egy belsos muszaki ember, aki sokaknak segitett mar. Csak egyre kerlek: kulturaltan :) -
DePreSsZYo #1185 Már megvolt 3* :P
Felmeg nem hivom őket, mert vmi szőke csaj felveszi akinek elmondom a bajom és csak annyit tud rá nyögni h adom a kollégát.Erre kb 10 percet kell várom.Amire az a tisztelt ember felveszi a telefont, talán már megis "gyógyul" a net. De ő is csak annyit tud mondani, h rakjam fel a frisitéseket az OP rendszerre meg ien sablonszövegek...szal kicsit unalmas. De ha lesz időm tuti bemegyek. -
Cat #1184 UPC telefont senkinek nem ajánlom, én épp most mondtam le
kb. két hónapig volt, és teljesen hektikusan müködik. A telefon nem veszi észre ha leszakad a hálózatról, és főleg az utóbbi napok csello baszakodása mutatta meg, hogy hibabejelentésre egyáltalán nem használható. Folyton a Matáv vonalról kellett hivogatni a céget, és a szerelők sem tudtak mit csinálni, hisz jól müködik, ha megy, semmilyen hiba nincsen. Ez ilyen. Elsődleges telefonnak semmiképp sem alkalmas. -
#1183 Probald meg aramtalanitani a modemet, hatha nem tudta felvenni a jo beallitasokat. -
#1182 ja -
#1181 nekem elment a pingem a végtelenbe megin :-( -
#1180 Most, hogy a sebességemet felemelték 768ról 1,5 megára, a limit is 30 giga lett? (sima chellom van) -
DePreSsZYo #1179 Bassza+ a chello, már nem kéne lennie korlátnak és még mindig van...14k-val szedni élmény... -
#1178 A cache-bol teszteles csak a vinyod sebesseget fogja visszadni... -
#1177 3-at talalgathatsz :) -
Pontius #1176 mien néven vagy Chello HUB-on? :P -
Vegas #1175 nekem ilyen.... -
#1174 Probalj inkabb nagyobb meretu file-t letolteni egy megbizhato serverrol. Merd le mennyi ideig jon, aztan mar nem okozhat gondot kiszamitani a sebessegedet. -
Aspyrin #1173 tsello
próbáld ki a második lehetőséget (Perfomance Test: String SSI) -
Braveheart #1172 Nem tudan vki mondani egy weblapot ami 99% pontosan megmondja hogy mekkora a netem sebessége? Poénból kipróbáltam többet is, az egyik 750-öt mutat, a másik 990-et, ne mtudom most akkor melyik a jó. Vagy elég egy link ahonnét egy kisméretű filet maximális sebességgel lehet letölteni. Köszi -
Pontius #1171 nálam az a poén, hogy feltölteni 55-65k-val tok viszont a letöltésem még mindig tetü
próbáltam modem restetet + ujreget is de semmi változás -
#1170 kb 1 óra nekem legalábbis ennyi idő alatt jött le -
#1169 na mian pörög mindenkinek a net ? :) -
Vegas #1168 Nekem most növelték..meg gondolom másnak is..nah nekem lejött 100mb egy 5-6 perc alatt.. -
#1167 például nem ugrándozik mennyi time alatt jön le pl 1gb