22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Robert5
    Helló!

Naálam is megemelték a sebességet, de azóta a DC-t nem tudom este
    használni!

Miért van ez???

Köszi
  • Cat #1205
    a webnél egyáltalán nem látszik a gyorsulás, csak letöltésnél, szóval szvsz értelmetlen tovább emelni
  • Mighty
    Ha nem is pillanatok alatt, de minimum ketszer gyorsabban, mint mult heten :)
  • bogyoka
    Azt mondom én is

Majd holnap töltünk, még nem töltöttünk így, szerintem pillanatok alatt lejönnek a cuccok:)))
  • Vegas
    Szerintem nem olyan hogy "hűű de gyorsabb.."
    esetleg a letöltésnél...
  • bogyoka
    Mirét? Akkor már nem lesz ennyi, ha kihúzom?:)))
  • bogyoka
    felébredtem:DDD

Reggel tünt úgy hogy nagyon gyorsan hozza be az oldalakat, de végülis, nem látok nagy különbséget a tegnapihoz képest, majd a letöltésnél lesz szuper

• Robox
    Nah a chelloelfelejtette azt közölni hogy ki kell a modemet huzzni 5 percre!!! és utána itt mérd meg a speedet!!! http://home.datanet.hu/speed.html
  • Vegas
    ééés?felébrettél??nekem nincs nagy változás ugyan úgy hozza be az oldalakat (najóegykicsitgyorsabban!) de gyorsan töltök le...
  • bogyoka
    ja, nekem is így volt, reggel bekapcs. jöttem ide,és mint a villám úgy megy minden, azt hittem álmodom
  • ranGer2
    úúú tegnap még sehol se volt de ez az 1600 hátezz elég gyors! :D
  • bogyoka
    nálam is megemelték tök jó 1600-at mértem a reggel, gyors vagyok nagyon
  • Pontius #1194
    Javaslok egy gyorstalpaló kurzust magyar nyelvtanból vagy olvass vissza 3-4 oldalt...
  • Aspyrin
  • DePreSsZYo
    Pontius lehet megfogsz lepődni , de nem csak neked emelték a sávszélességet.
  • Pontius #1191
  • Pontius #1190
    Speedtest
    0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
    --> Dateigrösse: 1000 KByte
    80.98.119.248
    Übertragungsdauer: 5 sec.
    Bandbreite: ~1600 Kbit/s

hehe
  • Pontius #1189
    180k körül ingadozik.
    Néha lemegy 170-re néha felmegy 190-re
  • Pontius #1188
    NÁLAM is megvolt a növelés!!!
    Tudtam, hogy ma reggelre teljesen át fog állni
  • DePreSsZYo
    Köszi
  • Mighty
    A hwsw chellos topicjaban keresd meg Nagy Sarga Dompert.
    O egy belsos muszaki ember, aki sokaknak segitett mar. Csak egyre kerlek: kulturaltan :)
  • DePreSsZYo
    Már megvolt 3* :P
    Felmeg nem hivom őket, mert vmi szőke csaj felveszi akinek elmondom a bajom és csak annyit tud rá nyögni h adom a kollégát.Erre kb 10 percet kell várom.Amire az a tisztelt ember felveszi a telefont, talán már megis "gyógyul" a net. De ő is csak annyit tud mondani, h rakjam fel a frisitéseket az OP rendszerre meg ien sablonszövegek...szal kicsit unalmas. De ha lesz időm tuti bemegyek.
  • Cat #1184
    UPC telefont senkinek nem ajánlom, én épp most mondtam le
    kb. két hónapig volt, és teljesen hektikusan müködik. A telefon nem veszi észre ha leszakad a hálózatról, és főleg az utóbbi napok csello baszakodása mutatta meg, hogy hibabejelentésre egyáltalán nem használható. Folyton a Matáv vonalról kellett hivogatni a céget, és a szerelők sem tudtak mit csinálni, hisz jól müködik, ha megy, semmilyen hiba nincsen. Ez ilyen. Elsődleges telefonnak semmiképp sem alkalmas.
  • Mighty
    Probald meg aramtalanitani a modemet, hatha nem tudta felvenni a jo beallitasokat.
  • Botond #1182
    ja
  • Botond #1181
    nekem elment a pingem a végtelenbe megin :-(
  • CaviaR
    Most, hogy a sebességemet felemelték 768ról 1,5 megára, a limit is 30 giga lett? (sima chellom van)
  • DePreSsZYo
    Bassza+ a chello, már nem kéne lennie korlátnak és még mindig van...14k-val szedni élmény...
  • Mighty
    A cache-bol teszteles csak a vinyod sebesseget fogja visszadni...
  • Mighty
    3-at talalgathatsz :)
  • Pontius #1176
    mien néven vagy Chello HUB-on? :P
  • Vegas
    nekem ilyen....
  • Mighty
    Probalj inkabb nagyobb meretu file-t letolteni egy megbizhato serverrol. Merd le mennyi ideig jon, aztan mar nem okozhat gondot kiszamitani a sebessegedet.
  • Aspyrin
    tsello
    próbáld ki a második lehetőséget (Perfomance Test: String SSI)
  • Braveheart
    Nem tudan vki mondani egy weblapot ami 99% pontosan megmondja hogy mekkora a netem sebessége? Poénból kipróbáltam többet is, az egyik 750-öt mutat, a másik 990-et, ne mtudom most akkor melyik a jó. Vagy elég egy link ahonnét egy kisméretű filet maximális sebességgel lehet letölteni. Köszi
  • Pontius #1171
    nálam az a poén, hogy feltölteni 55-65k-val tok viszont a letöltésem még mindig tetü
    próbáltam modem restetet + ujreget is de semmi változás
  • Fefe
    kb 1 óra nekem legalábbis ennyi idő alatt jött le
  • ÁjjLe BoBBi
    na mian pörög mindenkinek a net ? :)
  • Vegas
    Nekem most növelték..meg gondolom másnak is..nah nekem lejött 100mb egy 5-6 perc alatt..
  • cam3l3on
    például nem ugrándozik mennyi time alatt jön le pl 1gb