22959
-
Pontius #1286 Nyugat Európában átlagosan 4-5x ennyien netelnek, 4-5x gyorsabb vonalon... Hát nem is tom, igaz ott nincs ennyi warez na de akkoris... Ott soha a büdös életben nincs lassulás, nemhogy teljes lehalás...
"Szoval biztos vagy te abban, hogy az a par milla csepp lenne a tengerben?"
Ha jóltudom ez UPC-Chello szoba, szal itt a kisvállalatokat hagyuk ki a dologból. Abban biztos vagyok, hogy az UPC-nek még több tíz milliárd sem kottyananna meg... -
#1285 De, erdekes, es biztos van valamilyen magyarazat.
pl: Talan azert, mert az ADSL halozat kiepitesre nem nagyon kellett penzt forditani, ugyanakkor a kabelTV halozat teljes cserere szorul(t)? Igy a matav-nak volt penze a kozponti dolgokat fejleszteni, hogy birja szuflaval.
Nem tudom mi van, de az ebbe a topicba beirt anyazasoktol ugy se fog mejavulni. Egyszer-ketszer meg megertem, de folyamatosan anyazni, nincs sok ertelme. -
Cat #1284 chellos 60ezer van, és a forgalmi korlát ellenére nem bírja a hálózat
adsles már 200ezer, nincs forgalmi korlát, mégis birják...
nem érdekes? -
#1283 pedig de... -
#1282 Jol atgondoltad? Ha mindenki teljes savszellel warezolna, minden netszolgaltato csodbe menne.
Nem tudom mennyi chellos elofizeto van. Vegyuk mondjuk 50000-nek.
Nem is szamolok chello plus-osokkal, csak classic-kal.
50000*1.5Mbit=~73.24Gbit
Jelenleg a BIX fele, ha jol tudom 2 Gbit van...
Szoval biztos vagy te abban, hogy az a par milla csepp lenne a tengerben? -
Pontius #1281 Miért? Talán Enternetnél, Vnet, Externet, Drávanet, GTS Datanet, vagy Invitelnél (stb...) "rendeltetés" szerüen használják a hálózatot a "júzerek"? Ott mégsincsenek ilyen problémák... Érted... -
Pontius #1280 Ezt most miért nekem írtad? -
Pontius #1279 Most nem azért de NE NÉZZETEK MÁR HÜLYÉNEK
Ha a kibaszott UPC álldozna pár millát (csepp a tengerben) és rendberakná a rendszerét akkor a warez KURVÁRA NEM terhelné le a hálót... Mindenki annyi warezt tölthetne amennyit csak akar... De baszik a hülye balkáni fejedre...
Nekem pl.: használt, tiszta retek terayon modemet kötöttek be (azóta is az van)
A hibabejelentésekkel nem foglalkoznak, MAGASRÓL szarnak az egészre!!
Hát az ilyenek szopjanak lovat... -
#1278 válasz:
1. Miskolci helpdeskes: Áprilisig biztos jólesz.
2. Pest -info központ: nemtudjuk a hiba okát elvileg nincs leterhelve.
3. Szerelő ha kijön: Szeretnénk minél hamarabb megoldani, ezekszerint nem a jel gyenge.
4. NSD: Nemtudok semmi bíztatót mondani. -
#1277 az isten bassza meg. felhívom már őket, kíváncsi vagyok mi lesz a válasz. -
terhelésváltozás @upc (by bix)
500 fölött van tulterhelve, napközben gyakorlatilag tehat vegig.
-
#1275 Biztos igazad van es a semmi miatt dugul be a savszelesseged nappal...
Vagyis nem. Ejszakara mindig megcsinaljak, majd reggel 8-kor jol szetbarmoljak...
Ez tisztara olyan, mint a BKV. 7-es busz, az esti jaratok tobbnyire uresek. Nezd meg csucsforgalomban. Tomve vannak, es meg a forgalom is szar... -
#1274 ez hülyeség...
nem rendeltetés szerűen használja a júzerek döntő többsége a hálózatot(lop rajta orrba szájba),és ezért a hálózat sem rendeltetés szerűen működik... -
Pontius #1273 Ez hülyeség...
HA az UPC normálisan megcsinálná a rendszert akkor nem lenne gond a Warezolás. Végső soron az egész hálózat egy nagy SZAR; és basznak normálisan megcsinálni! Ezek után a Warez már csak hab a tortán, ami végleg hazavágja az egész rendszert... -
Pontius #1272 Nekem megint szétqrodott a letöltésem
Az a sanda gyanum, hogy le van terhelve a hálózat.
kb. éjjel 11-től reggel 8-ig 150-170-el tölt de reggel 8 után teljesen szétesik az egész és visszaesik 30-50-re. SŐT!! Most perpil 1-3k-val tölt!!!!
Ha januárig nem csinálják meg, bebaszok egy téglát a HQ ablakán... -
#1271 ez a megoldás,ha mindenki tölt orrba szájba akkor ping elszáll a végtelenbe...sajnos előbb utóbb fel kell fogni,hogy a warezolásnak is meg van az ára,és még a végtelenbe tartó ping is jobb mint 2-8 év... -
#1270 viszont a pingem tényleg szar :C -
#1269 nekem torrentről a multkor úgy jött 360K-val hogy öröm volt nézni .. -
#1268 na mivan ez soha nem lesz már jó? packetlossos meg 80-130k között ugrál a letöltés...130 fölé baszik menni. szar -
Pontius #1267 nekem most F@szán megy minden letöltésem
(folyamatosan 170 fölött van a töltésem)
igaz ez sem tökéletes de legalább nem 30-50k -
Pontius #1266 Ennyire nehéz visszaolvasni 10 hozzászólást? -
Jacky #1265 Azt mondja meg valaki mi ez a Chello Hub, hogyan lehet csatlakozni stb. -
#1264 Nem rossz :) -
#1263 hehe hwsw fórumon is vagy 1000 miskolci anyázza a chellot :P -
#1262 Érdekes, nekem azt válaszolták, hogy "nem jelenkezik tömegesen a probléma Miskolcon", már ha egyáltalán felveszik a telefont.
Ma sem lett jobb :( -
#1261 nem vagy egyedül... ti tu ti tu tu tu tu tu ti tu (berescsepp) -
Vegas #1260 Nekem néha vagyis nem néha minden nap kb 1x-er elmegy a net...csak kiírja hogy nincs a "hálózati kábel bedugva" vagy mi...De lehet hogy a modem szarakodik..De olyan idegesítő letöltés közben.Meg néha felmegy 170-180-ra (hetente 1x-er) de utánna vissza 50-60-ra...lehet jobban járnák valami Mikrohullámu szarral. -
#1259 nem lennék meglepődve ha most egész miskolc kollektívan felgyujtaná a chello HQ-t.
+ felbontaná a szerződést. BOTRÁNYSZAR lett a net.
nemhogy a 1.5mibtet de még az 512/128 at se produkálja.... -
#1258 jó hát ez szar. nem tudok sokat hozzáfűzni. :| -
#1257 úgynézem eddig szart nem ért a javításuk mert fos szar ingadozik...áh -
#1256 gg szarabb lett :P
mostmar stabil a packetloss, nem ingadozik, folyamatosan SZAR. -
#1255 na most hajnalban miskolc -bp gerinctagitas :D alig varom :D -
#1254 oopsz, köszi. -
#1253 Nezd meg az alairasomat.... -
#1252 Hogy lehet megtalálni a chello hub-ot? -
#1251 Szep, napsutetes. -
#1250 és milyen az időjárás felétek? -
#1249 "de akkor megyek fel ha kell valami"
Erre reaglatam :)
Kerdezd meg Gui-t, O mit mondana erre? -
#1248 ???? :D nem en vagyok az op csak a szomszedom :D
-
#1247 Hat akkor te se kapsz tolem slotot :P Te kis ingyenelo.