22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    Elbattyogsz egy ügyfélszolgálatra és megkérdezed az egyik embert (nem a biztonsági őrt!). Biztos hitelesebb adatokkal fog szolgálni, mint mi.
  • ÁjjLe BoBBi
    arról nemtok semmit de szerintem az vonatkozik arra is mint a kórházi dolgozókra (szüleim) és havi 7400 péz
  • DeathMatch
    Help!! Aki tud valami infóval szolgálni az Chello pedagóguskedvezményről, az kérem segítsen, mert sajnos a honlapon nem találtam semmi infót.... előre is kösz
  • :)
    csillagpontos rendszeren szerintem 1 dekoder se müxik.. csak ha sima upc van
  • Nadi
    Valaki egy UPC dekodert adjon már(ami működik is)
  • ÁjjLe BoBBi
    de cask én a 2. tesztet
  • nemcsakfeel
    hol nézted, nem itt???

Dateigr�sse: 1000 KByte
    �bertragungsdauer: 9 sec.
    Bandbreite: ~888 Kbit/s

nekem is leesett :(
  • ÁjjLe BoBBi
    Communications 475,87 Kilobits pro Sekunde
    Storage 59,48 kilobytes pro Sekunde

na ennyit a chelloról...ott rohadjanak le ahol vannak. már kezdtem örülni de látom elhamarkodtam...szar
  • Pontius #1359
    Mekkora a pinged játék özben?
  • ÁjjLe BoBBi
    nah azért annyira az enyém nem pörög, de legalább megy...:)
  • ÁjjLe BoBBi
    nem akarom elkiabálni de nincs packetloss...
    kopp kopp kopp
  • Pontius #1356
    lessz ez még igy sem
  • nemcsakfeel
    hahá!
    bertragungsdauer: 5 sec.
    Bandbreite: ~1600 Kbit/s

meghallgatták szavainkat?????? éljen :?!
  • [HUN]PAStheLoD
    hat ahogy NSD mondta nalatok most megcirkumvenialtak a hibat , nalunk siman nem birja a fej.
  • The Garrett
    nekem eddig volt packetloss most !0! packetloss és hasit 1700kbitpersec!
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem full szar .. letölteni lehet , de packetlossos és kurvamagas a ping
  • The Garrett
    fulljó a netem!
  • StephenKing
    a Sport1 is???
  • Nadi
    Én Chris Tv programot használok hozzá.Hol kell beállítani a cuccokat, és akkor milyen csatornák jönnek be?
  • Aspyrin
    Az én tunerkártyám szoftverében lehet turkálni, hogy milyen típusú csatornákat jelenítsen meg. Egyébként nálam az összes csatorna bejön.
  • StephenKing
    Helló! Tudna valaki több infót adni erröl a tv-s dologról ez nekem tök új. Milyen program kell hozzá?
  • Nadi
    Csá!Leszedtem egy UPC dekódert de nem tom használni.(van TV kártyám)Valaki segítsen vagy küldjön egy olyat amit könnyű megcsinálni.
    Thanxs
  • riken
    XI. ker. UPC chellos vagyok, és most vettem egy tunerkártyát (leadtek winfast 2000 XP). Több helyen olvastam, hogy nem is kell előfizetni a tévére (UPC szerelő is mondta), hanem elég ha chello előfizető vagyok, a tunerkártyával menni fognak a tv csatornák. (bár mondjuk nem teljesen értem hogy mi a különbség a tv és a tuner csatornakeresése között). Ez így is volt régen legalábbis, mert kb. 2 éve volt 1 hétig egy video-in-es videokártyám, és azzal minden adót tudtam fogni (HBO-t kivéve, amit nem sajnálok). Az új tunerkártyával kb. négy adót tudok fogni (fix, ert, valami külföldi + viva fekete fehéren) + még 5-6 csatornát, de azokat nagyon rossz minőségben. Kérdésem az lenne, hogy a tuner a hibás (amit nem nagyon hiszek), vagy mégis elő kell-e fizetni a tv-re, vagy esetleg más gond van.
  • DePreSsZYo
    Bemész hozzájuk, telefonon semmit sem érsz, leráznak a szokásos sablonszöveggekel. De ha bemész neugy kezd h a büdösistenf....t hanem szépen illedelmesen :D
  • Robert5
    Sziasztok!

Decemberben sikerült túllépnem a korlátot, és természetesen belassítottak. De valahogy így is sikerült a dc-ről egy-két embertől tölteni (140-175), mintha nem is lassították volna be. Most ugyebár visszaállították a sebességet, de rosszabb lett mint volt. Az oldalak tök lassan jönnek be, a dc-n max 65-70, de inkább 55 körül megy. Felhívtük őket, hogy vissza e állították (mert a múltkor elfelejtették a drágák), de azt mondták, hogy minden oké. Modem áramtalanítást javasolt, de ugyanolyan rossz.

Ez Tatabányán történik. Ha esetleg tudtok valamit, vagy más is így járt, akkor szóljatok.

Előre is köszi
  • Pontius #1342
    sziasztok valaki segitsen! Amikor bekötötték hozzám a chellot, akkor adtak hozzá 1 kamerát TEKRAM usb tm-505 Nincs meg a drivere:( valaki eltudná küldeni ? vagy feltudnátok tenni vhova ? a mailom [email protected]
    thx
  • Botond #1340
    nekem 10 hónapja van,és én is csak jót tudok mondani,eddig egyszer volt 10 percnél hosszabb leállás az is 2 órás volt
  • The Garrett
    engem is ledobott ma 2x :D
    jobb az nemlett :/
  • ÁjjLe BoBBi
    tudlak irigyelni! nekem kb 3 éve van chellom és nem tagadom voltak teljesen hibamentes időszakok. sok de sajnos mindig megszakadt egy idő után és hulladék lett a net...
  • ÁjjLe BoBBi
    de beám.
  • ÁjjLe BoBBi
    most volt két leállás is, reméltem hogy mert valamit csinálnak. természetesen nem lett jobb...
  • The Garrett
    bemegyunk -e?
  • The Garrett
    tudom, attól még jólenne nekem a stabil 768 is :P csak stabil legyen és ne full packetloss.
  • nemcsakfeel
    csomagvesztéssel van a baj..
    szar cuccokat használnak, mer geciek, és spórolnának azon is..
  • The Garrett
    nekem stabil 768 is jólenne, ha nem akadna/dobálna le msn/dc/icq.
  • nemcsakfeel
    itt is uaz..
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ez még mindig szar. ingadozik de nagyon. valamivel jobb a speed mint emelés előtt volt...de nekem nem az kell hanem hogyha már emeltek akkor legyen is annyi.
    nálam reggel elment a tvadás, meg a net .. 1 óra múlva visszajött minden.. de a net nagyon szar lett. 1 csomó oldalra azt irja hogy nemtalálja.. vagy 5 frissitést kell nyomnom hogy behivja:(
  • Botond #1327
    itt is szokás szerint zsír jó ^^