22959
-
#1367 Elbattyogsz egy ügyfélszolgálatra és megkérdezed az egyik embert (nem a biztonsági őrt!). Biztos hitelesebb adatokkal fog szolgálni, mint mi. -
#1366 arról nemtok semmit de szerintem az vonatkozik arra is mint a kórházi dolgozókra (szüleim) és havi 7400 péz -
#1365 Help!! Aki tud valami infóval szolgálni az Chello pedagóguskedvezményről, az kérem segítsen, mert sajnos a honlapon nem találtam semmi infót.... előre is kösz -
:) #1364 csillagpontos rendszeren szerintem 1 dekoder se müxik.. csak ha sima upc van -
Nadi #1363 Valaki egy UPC dekodert adjon már(ami működik is) -
#1362 de cask én a 2. tesztet -
#1361 hol nézted, nem itt???
Dateigr�sse: 1000 KByte
�bertragungsdauer: 9 sec.
Bandbreite: ~888 Kbit/s
nekem is leesett :( -
#1360 Communications 475,87 Kilobits pro Sekunde
Storage 59,48 kilobytes pro Sekunde
na ennyit a chelloról...ott rohadjanak le ahol vannak. már kezdtem örülni de látom elhamarkodtam...szar -
Pontius #1359 Mekkora a pinged játék özben? -
#1358 nah azért annyira az enyém nem pörög, de legalább megy...:) -
#1357 nem akarom elkiabálni de nincs packetloss...
kopp kopp kopp
-
Pontius #1356 lessz ez még igy sem -
#1355 hahá!
bertragungsdauer: 5 sec.
Bandbreite: ~1600 Kbit/s
meghallgatták szavainkat?????? éljen :?! -
#1354 hat ahogy NSD mondta nalatok most megcirkumvenialtak a hibat , nalunk siman nem birja a fej. -
#1353 nekem eddig volt packetloss most !0! packetloss és hasit 1700kbitpersec! -
#1352 nekem full szar .. letölteni lehet , de packetlossos és kurvamagas a ping -
#1351 fulljó a netem! -
#1350 a Sport1 is???
-
Nadi #1349 Én Chris Tv programot használok hozzá.Hol kell beállítani a cuccokat, és akkor milyen csatornák jönnek be? -
Aspyrin #1348 Az én tunerkártyám szoftverében lehet turkálni, hogy milyen típusú csatornákat jelenítsen meg. Egyébként nálam az összes csatorna bejön. -
#1347 Helló! Tudna valaki több infót adni erröl a tv-s dologról ez nekem tök új. Milyen program kell hozzá? -
Nadi #1346 Csá!Leszedtem egy UPC dekódert de nem tom használni.(van TV kártyám)Valaki segítsen vagy küldjön egy olyat amit könnyű megcsinálni.
Thanxs
-
riken #1345 XI. ker. UPC chellos vagyok, és most vettem egy tunerkártyát (leadtek winfast 2000 XP). Több helyen olvastam, hogy nem is kell előfizetni a tévére (UPC szerelő is mondta), hanem elég ha chello előfizető vagyok, a tunerkártyával menni fognak a tv csatornák. (bár mondjuk nem teljesen értem hogy mi a különbség a tv és a tuner csatornakeresése között). Ez így is volt régen legalábbis, mert kb. 2 éve volt 1 hétig egy video-in-es videokártyám, és azzal minden adót tudtam fogni (HBO-t kivéve, amit nem sajnálok). Az új tunerkártyával kb. négy adót tudok fogni (fix, ert, valami külföldi + viva fekete fehéren) + még 5-6 csatornát, de azokat nagyon rossz minőségben. Kérdésem az lenne, hogy a tuner a hibás (amit nem nagyon hiszek), vagy mégis elő kell-e fizetni a tv-re, vagy esetleg más gond van. -
DePreSsZYo #1344 Bemész hozzájuk, telefonon semmit sem érsz, leráznak a szokásos sablonszöveggekel. De ha bemész neugy kezd h a büdösistenf....t hanem szépen illedelmesen :D -
Robert5 #1343 Sziasztok!
Decemberben sikerült túllépnem a korlátot, és természetesen belassítottak. De valahogy így is sikerült a dc-ről egy-két embertől tölteni (140-175), mintha nem is lassították volna be. Most ugyebár visszaállították a sebességet, de rosszabb lett mint volt. Az oldalak tök lassan jönnek be, a dc-n max 65-70, de inkább 55 körül megy. Felhívtük őket, hogy vissza e állították (mert a múltkor elfelejtették a drágák), de azt mondták, hogy minden oké. Modem áramtalanítást javasolt, de ugyanolyan rossz.
Ez Tatabányán történik. Ha esetleg tudtok valamit, vagy más is így járt, akkor szóljatok.
Előre is köszi -
Pontius #1342 -
:) #1341 sziasztok valaki segitsen! Amikor bekötötték hozzám a chellot, akkor adtak hozzá 1 kamerát TEKRAM usb tm-505 Nincs meg a drivere:( valaki eltudná küldeni ? vagy feltudnátok tenni vhova ? a mailom [email protected]
thx -
#1340 nekem 10 hónapja van,és én is csak jót tudok mondani,eddig egyszer volt 10 percnél hosszabb leállás az is 2 órás volt -
#1339 engem is ledobott ma 2x :D
jobb az nemlett :/ -
#1338 tudlak irigyelni! nekem kb 3 éve van chellom és nem tagadom voltak teljesen hibamentes időszakok. sok de sajnos mindig megszakadt egy idő után és hulladék lett a net... -
#1337 de beám. -
#1335 most volt két leállás is, reméltem hogy mert valamit csinálnak. természetesen nem lett jobb... -
#1334 bemegyunk -e? -
#1333 tudom, attól még jólenne nekem a stabil 768 is :P csak stabil legyen és ne full packetloss. -
#1332 csomagvesztéssel van a baj..
szar cuccokat használnak, mer geciek, és spórolnának azon is.. -
#1331 nekem stabil 768 is jólenne, ha nem akadna/dobálna le msn/dc/icq. -
#1330 itt is uaz.. -
#1329 hát ez még mindig szar. ingadozik de nagyon. valamivel jobb a speed mint emelés előtt volt...de nekem nem az kell hanem hogyha már emeltek akkor legyen is annyi. -
:) #1328 nálam reggel elment a tvadás, meg a net .. 1 óra múlva visszajött minden.. de a net nagyon szar lett. 1 csomó oldalra azt irja hogy nemtalálja.. vagy 5 frissitést kell nyomnom hogy behivja:( -
#1327 itt is szokás szerint zsír jó ^^