22959
-
#1043 Hi skacok
Na nem semmi nem gondoltam volna hogy Dec. közepétől hamarabb emelni fognak DE mégis ez nagyon KAFFFAAA.... -
Cat #1042 jah, nálam is megvolt, 180kval töltök
de három napig alig volt netem bazze, 40-60%os packet loss -
#1041 YEEEEEEEEEEEEEEEE! :DDDD
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
80.98.167.xxx
Übertragungsdauer: 5 sec.
Bandbreite: ~1600 Kbit/s -
#1040 LEHET RESETELNI A MODEMEKET!
A netrol itt lehet vagy huzzatok ki a tapbol a modemet, majd vissza kis ido mulva! -
Aspyrin #1039 A dátumokra ne vegyetek mérget. Én azzal is elégedett lennék, ha a Jézuska meghozná a fa alá.. -
#1038 dec5 töl igérik az emelést -
#1037 ja,én holnap tervezem az egri HQ-t felelősségre vonni,hogy na mi a terv mikor lesz itt már 1,5mbit :-) -
Pontius #1036 tegnap jött meg számla upc-től és abban volt 1 ien szórólap
semmit nem jelent de jó volt látni :)
-
#1035 február 28án kötötték be a chellót,és egyből 768 volt,szal olyan sok variáció nincs,hogy mikortól emeltek :-) -
#1034 Keversz valamit, mert majus elsejen. Vagy en keverem? -
#1033 március 1én kezdődtek,itt legalábbis akkortól van 768,lehet korábban kezdődött -
#1032 Szep is lett volna, ha egyenenkent az atallas orakig tartott volna.
Kerdezd meg a miskolciakat nekeik mikor lett 768? Viszonyitasi alap: az elso emelesek majus 1-e utan kezdodtek. Nekik meg asszem jo 2 honap multan... -
Pontius #1031 Én aztán nem skerázok csak érdeklődtem van-e már valakinél változás...
Elösször Pesten aztán Kelet-Mo.-n kezdik az átálást utánna Buda majd Nyugat-Mo.
"hónap eleje, közepe felé 14855 megánál megálltam nehogy levágjanak"
ismerős helyzet. :) most én is 14,6-on vagyok -
#1030 Én is lemondtam a Matáv telot mert havi 3900 ft volt az alapdíj és inkább bekötettem az upc telefont. Mivel van chellom+kábel tv-m így havi 1200 Ft a telefon alapdíja -
#1029 "512 ről 768-ra sem vettem észre semmit csak hogy egyik pillanatban 60k másikban meg 90k"
Ez nálam is így volt :)) Várom már én is az átállást
-
#1028 ne skerázzatok dec elején kezdik. örüljünk neki. én speciel annak is örülök hogy nem vagyok lekorlátozva. hónap eleje, közepe felé 14855 megánál megálltam nehogy levágjanak. néztem minden nap hogy mennyinél jártok. gyanús volt hogy nem mozdult semerre. azóta töltöttem még vagy 6-8 gigát és még mindig 14855 :))
egyébként keletmo-n kezdik az átállást nem? (úgy hallottam)
mondjuk az egész mozzanat szinte semmi időben...
512 ről 768-ra sem vettem észre semmit csak hogy egyik pillanatban 60k másikban meg 90k -
#1027 hmm akkor tárgytalan neked! :) -
#1026 chello plakat
Ebben sem irnak konkret idopontot, csak annyit, hogy december elejen kezdik. -
#1025 ezeket én hallotam és én most azt adtam tovább!!!! -
#1024 egyépként a haver mondta mert náluk így van!!!
Úgy hogy ezt nem én találom ki!!!!!!!
Mert náluk már antennáról jön a telefon!!!
-
Pontius #1023 ezt eddig is tudtuk :)
kb 4 hetes hír :) -
#1022 Ya és!
A nagymértékű sebességváltással együtt a UPC természetesen hasonló mértékben megemeli az egyes csomagokhoz rendelt sávszélességen átvihető adatmennyiséget is. A chello classic esetében ez az érték 15-ről 30 GB-ra, míg a chello plus esetén 20-ról 60 GB-ra emelkedik.
-
#1021 Már 3 Mb-es internetkapcsolat lakossági előfizetőknek, elérhető áron
Budapest, 2004. november 4. – A UPC Magyarország az idén immár másodjára növeli jelentősen chello internetszolgáltatásának adatforgalmi sebességét. A kábeltévés társaság a változó előfizetői igényekhez igazodva december elejétől a chello classic szolgáltatás esetén a duplájára, a chello plus esetén pedig a háromszorosára gyorsítja az internetkapcsolatot. A jelenleg széles körben elérhető leggyorsabb hazai lakossági kábeles internetkapcsolatot a szolgáltató változatlan áron, az előfizetési díj emelése nélkül biztosítja.
Az internet merőben újfajta használatát lehetővé tevő gyors, szélessávú kapcsolatok iránti egyre növekvő igények teljesítése érdekében a UPC a chello szolgáltatásának újabb továbbfejlesztését jelentette be. A változtatásokat a legújabb európai szabványnak (EuroDOCSIS) megfelelő kábelinternetes kiszolgáló rendszer alkalmazása teszi lehetővé, amelyet a UPC az idei év folyamán vezetett be országszerte. A megújult technikai háttér hosszú távon lehetővé teszi az adatátviteli sebesség lényeges növelését. Ennek révén a UPC a kábeles internetfelhasználói számára idén májusban változatlan előfizetési díj mellett már a másfélszeresére emelte a maximális le- és feltöltési sebességet.
A december elején megvalósuló újabb sebességnövelés során a szolgáltató - ugyancsak változatlan havidíj mellett - megduplázza, azaz 768/256-ról 1536/512 kbps-ra emeli a chello classic szolgáltatás jelenlegi átviteli sebességét. A gyorsabb adatlehívás (letöltés) mellett a felhasználók a korábbi sebesség kétszeresével küldhetnek adatokat, így a nagyobb méretű dokumentumok, saját készítésű nagyfelbontású képek, videóüzenetek és más tartalmak eljuttatása is minden eddiginél gyorsabbá, egyszerűbbé és kényelmesebbé vált.
Az ennél is gyorsabb kapcsolatot biztosító chello plus szolgáltatás sebességét pedig a háromszorosára, 1024/512-rol 3072/512 kbps-ra növeli a UPC. Ezáltal lehetővé válik, hogy akár otthoni felhasználók is megfizethető áron a régi telefonos csatlakozásnál több mint ötvenszer gyorsabb, 3 megabites internetkapcsolathoz juthassanak.
Szolgáltatás
Jelenlegi sebesség
Megnövelt sebesség
chello classic
768/256
1536/512
chello plus
1024/512
3072/512
-
#1020 Lefordítom:)
Dec 1-től kezdődik a kiépítés Budapesten. -
Pontius #1019 "Legkésőbb december elsején megkezdi a sebességnövelést a UPC a Chellón, tudta meg a Nyugat.hu Szűcs Lászlótól, a UPC Magyarország szóvivőjétől."
idézet nyugat.hu-ról
legkésöbb Dec1. szal lehetséges, hogy elöbb nekiállnak... -
Pontius #1018 és akko mivan? :P -
#1017 még november van :-D -
Pontius #1016 na még senkinél nem volt növelés? -
#1015 nekem azzal a gagyival jobban ment a net mint most a motorolával...
de legalább király mert akkor dec 5. környékén felnyomnak 1.5 megabitre -
Cat #1014 jó ha tudod, hogy az a "gagyi terayon" is 8 megabitet bir elméletben, csak központi részen kerülnek sokba hozzá az eszközök -
Pontius #1013 Városon belül is eltérő a DOCSYS
Szombathelyi vagyok és a város másik felében tesómnak Motorola modem van már 1 hónapja, nálam meg még mindig gagyi Terayon... -
#1012 LOÁL. Dec 5. lesz az átállás! :) -
#1011 Eger környékén sem motorolla modem van :-( -
#1010 Bennfentes azt prognosztizálta, hogy Mikulás környékén kezdik el. Végső befelyezést meg tavaszra igérték, ugyanis még nem mindenhol van DOCSIS (asszem ilyen Nyíregyháza is) :( -
Pontius #1009 nem biztos...
Legkésöbb December 1. de lehet elöbb nekiállnak -
Cat #1008 december elején csinálják majd -
#1007 ááá zsír :) akkor hamarosan 1536/512 lesz a netem :PPP mennyi idő kb míg lezavarják az átállást? egy hét ? saccra sem tudom. nem emlékszem mennyi volt 512-ről 768-ra sem :| -
#1006 -
Pontius #1005 detto :) -
Pontius #1004 CHELLO
Annyi a baja hogy 785kb-el kéne mennije és közbe csak 100kb-al megy.
L0000LA :)))))
768-at oszd el 8-al és kb 100-at kapsz szal azzal nincs semmi bai...
meg ha egy adott gigát letöltesz akkor lelassúl de teljesen!
Igen, jelenleg 15GB ami hamaroszan 30 lessz szal ha nem vagy b@lf@sz akkor bőven elég...
ADSL-em volt 3,5 éven keresztül az Enternetnél és kb 3x-4x volt vele baj de akkoris csak 1-2 órán keresztül. ADSL-el soha nem volt semmi bajom
Ha te ezeket tapasztaltad akkor ott valami nagyon nagy gáz van :)