22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Vegas
    Nekem is megéri, mert szinte ez az egy értelmes net van az országban...nem?
  • cam3l3on
    a telefon előfizetési díj az csak akkor van hogyha nincs vezetékes
    telefonod
  • Mighty
    Nekem megéri. Most jobb?
  • Mighty
    Kedvezmény, ha minden UPC-s szolgltatásra elő vagy fizetve (Kábel TV + chello), akkor a telefon előfizetési dij 1500 ruppo környékén van.
    chello havidíját 2 éves hűségszerződéssel lehet csökkenteni (1000 ruppoval), vagy dolgozónettel vagy közalkalmazotti nettel lehet.

De, mint mondtam, ezek szépen le vannak írva a www.chello.hu oldalon.
  • cam3l3on
    a tapasztalatokat szerettem volna megtudni!!
  • Mighty
    Ennyire nehéz elolvasni a hivatalos oldalt?

Ráadásul mi honnan tudhatnánk, hogy neked megéri-e valami?
  • cam3l3on
    nincs vmi kedvezmény ha vkinek be van kötve az összes UpC csatorna
    mindenre elő van fizetve ??
  • Vegas
    Már nekem is gyorsabb...nagy állat, hamar lejön minden...
  • cam3l3on
    hi megéri köttetni a chellot mennyi havonta
  • Pontius #1157
    sokaknak igen
    nálam még nincs változás (727kb/s)
  • Vegas
    nektek gyorsabb lett a cselló???
  • Mighty
    Üdv!

Csak reklámozom :)
  • Pontius #1154
    zsiráf!
    Én Vory vagyok, Sote lanon fcf-el (mazsiékkal) voltam :)))
    Te üzemelteted a Chello hub-ot? vagy csak reklámozod? :)
  • Mighty
    Aha.
  • Mighty
    www.chello.hu

Olvass és dönts.
  • Pontius #1151
    Mighty te régen mohaa-ztal? Te voltál ott SOTE lan 3.0-án?
  • Fefe
    Mondjuk én akkor se roppantam meg amikor a chello annak idején bejelentette hogy 15g a korlát.
  • Mighty
    Helyes. Csúcsidőben már több, mint 500-an vagyunk.
    Figyelmesen olvassátok el a száblyokat.
  • Fefe
    De akkor hogy van meg neked a havi 20giga?
  • Botond #1147
    adsl is korlátoz,24óránként bont,a forgalmi korlát chelloban azért,van,hogy otthon ne üzemeltess ftp szervert meg ilyeneket
  • cam3l3on
    néhány alapvető kérdés?mennyit fizettek a chello netért milyen gyors ?
    megéri -e??
  • Punkerwork
    elvi kérdés, ennyi pénzért ne korlátozzon a tetű, plusz warez nélkül is megvan a 20 giga is kb 1 hónapban :)
  • Botond #1144
    nekem 4-6giga között szokott szórni
  • Fefe
    "(ezt eddig nem tudtam, hogy nem számítja a chellosok közötti forgalmat!"

Én is most néztem meg ami Mighty aláírásában van :)
  • Fefe
    De miért zavarna téged ha pl.: 1 hónap alatt nem éred el a 2g-t
  • Mighty
    Én csak a hwsw fórumból csipegetem az infókat, szal lehet hülyeséget írok :)
  • Pontius #1140
    Igy kell ezt csinálni! :)
    Chello-s DC HUB-ra majd én is benézek (ezt eddig nem tudtam, hogy nem számítja a chellosok közötti forgalmat! )
    Online Radio-t azért én elég gyakran hallgatom
    Winamp 24óra alatt kb. 90-110mb-ot eszik
  • Punkerwork
    hetek óta semmit nem warezoltam max 1-2 mp3-at, de akkor is zavarna ha nem lenne korlátlan a net
  • Botond #1138
    igen ez utóbbinál qrvára zavaró :-( sok warezos kisgyerek elmehet a f@szomba :-(
  • Fefe
    Én pl beköttetem az upc telefont is és az meg a modemhez csatlakozik usb-n keresztül csak az a gáz ha kikapcsolom a modemet akkor nincs vonal se
  • Pontius #1136
    aham szal a fejálomáson múlik a dolok?
    UPC technikus volt itt nálam ő aszonta nem azon múlik
  • Fefe
    Pontosan íg y csináljuk mi is sógorral :)) Meg mondjuk én azt töltöm le ami nagyon érdekel. Nem hallgatok webrádiot nem nézek webtv-t stb...... Így be tudtam és ezek után meg pláne betudom tartani,hogy ne érjem el a korlátot
  • Braveheart
    Na felhívtam a 1221-et, és azt mondták hogy ne mfügg a modemtől a sebesség. Át kellett állítanom vmi szart, így most visszaállt erre:
    Az Ön sebessége: 750.64 kbit/s
    Akkor viszont gondolom hogy még nem gyorsítottak fel 1024-re.
  • Mighty
    Ezért van fenntartva a chello hub, ahova csak chellosok mehetnek be. A chellosok közötti adatforgalom nem számolódik hozzá a havi letölthető adatmennyiséghez (30/60 GB)
  • Mighty
    Az is a túlterhelés tipikus esete. Letöltésnél nem nagyon zavaró, de online játéknál már annál inkább.
  • Mighty
    A régi modemnek bírnia kellene, de az ő modemje még a régi (tehát nem DOCSIS) fejállomásra csatlakozik, ami már nem bírná a dolgot...
  • Pontius #1130
    szvsz 30GB-ot be lehet okosan osztani (persze ha nem vagy debil és nem töltessz le minden szirszart)
    Persze aki warez "mániás" vagy gyüjti DVD filmeket annak szopoka-nyalóka de nekem tökéletesen elég.
    Bátyámmal meg sógoraimmal folyamatosan tartjuk kapcsolatot, hogy ki éppen mit tölt (nehogy ua. töltsük le 3x :) ) igy 30GB-ból lett 120GB és folyamatosan cserélgetjük egymás között mobilrekkeket... :))))
  • Botond #1129
    és ha egyszerűen elmegy a végtelen felé a ping olyankor mivan?:-D
  • Mighty
    Hivatalosan a sávszélesség-emelést márciusban fogják bejelenteni (ekkor kerül majd be az ÁSZF-be). Ez gondolom azt jelenti, hogy akkorra lesz az ország egész területén magasabb a sáv.

Akinek problémái vannak a chelloval, az látogassa a hwsw vagy az index chellos topicját. NSD-t és AntiIQ-t lehet zargatni technikai kérdésekkel.

Jelen állapotban az, hogy valakinek nem max-on jön a cucc, hanem csak 90 kbyte környékén, az nem probléma (vagyis az, csak jelenleg faszán túlterhelt lett a hálózat). Az viszont már reklamálásra adhat okot, ha a 300kbit-et sem éri el a sáv.
  • deicide
    hát ez ciki:((

lehet még a 30G is kevés lesz:(((