22959
-
Vegas #1166 Nekem is megéri, mert szinte ez az egy értelmes net van az országban...nem? -
a telefon előfizetési díj az csak akkor van hogyha nincs vezetékes
telefonod
-
Nekem megéri. Most jobb? -
Kedvezmény, ha minden UPC-s szolgltatásra elő vagy fizetve (Kábel TV + chello), akkor a telefon előfizetési dij 1500 ruppo környékén van.
chello havidíját 2 éves hűségszerződéssel lehet csökkenteni (1000 ruppoval), vagy dolgozónettel vagy közalkalmazotti nettel lehet.
De, mint mondtam, ezek szépen le vannak írva a www.chello.hu oldalon. -
a tapasztalatokat szerettem volna megtudni!!
-
Ennyire nehéz elolvasni a hivatalos oldalt?
Ráadásul mi honnan tudhatnánk, hogy neked megéri-e valami? -
nincs vmi kedvezmény ha vkinek be van kötve az összes UpC csatorna
mindenre elő van fizetve ??
-
Vegas #1159 Már nekem is gyorsabb...nagy állat, hamar lejön minden... -
hi megéri köttetni a chellot mennyi havonta -
Pontius #1157 sokaknak igen
nálam még nincs változás (727kb/s) -
Vegas #1156 nektek gyorsabb lett a cselló??? -
Üdv!
Csak reklámozom :) -
Pontius #1154 zsiráf!
Én Vory vagyok, Sote lanon fcf-el (mazsiékkal) voltam :)))
Te üzemelteted a Chello hub-ot? vagy csak reklámozod? :) -
Aha. -
www.chello.hu
Olvass és dönts.
-
Pontius #1151 Mighty te régen mohaa-ztal? Te voltál ott SOTE lan 3.0-án? -
Mondjuk én akkor se roppantam meg amikor a chello annak idején bejelentette hogy 15g a korlát. -
Helyes. Csúcsidőben már több, mint 500-an vagyunk.
Figyelmesen olvassátok el a száblyokat. -
De akkor hogy van meg neked a havi 20giga? -
adsl is korlátoz,24óránként bont,a forgalmi korlát chelloban azért,van,hogy otthon ne üzemeltess ftp szervert meg ilyeneket -
néhány alapvető kérdés?mennyit fizettek a chello netért milyen gyors ?
megéri -e??
-
elvi kérdés, ennyi pénzért ne korlátozzon a tetű, plusz warez nélkül is megvan a 20 giga is kb 1 hónapban :) -
nekem 4-6giga között szokott szórni -
"(ezt eddig nem tudtam, hogy nem számítja a chellosok közötti forgalmat!"
Én is most néztem meg ami Mighty aláírásában van :) -
De miért zavarna téged ha pl.: 1 hónap alatt nem éred el a 2g-t -
Én csak a hwsw fórumból csipegetem az infókat, szal lehet hülyeséget írok :) -
Pontius #1140 
Igy kell ezt csinálni! :)
Chello-s DC HUB-ra majd én is benézek (ezt eddig nem tudtam, hogy nem számítja a chellosok közötti forgalmat!
)
Online Radio-t azért én elég gyakran hallgatom
Winamp 24óra alatt kb. 90-110mb-ot eszik
-
hetek óta semmit nem warezoltam max 1-2 mp3-at, de akkor is zavarna ha nem lenne korlátlan a net -
igen ez utóbbinál qrvára zavaró :-( sok warezos kisgyerek elmehet a f@szomba :-( -
Én pl beköttetem az upc telefont is és az meg a modemhez csatlakozik usb-n keresztül csak az a gáz ha kikapcsolom a modemet akkor nincs vonal se
-
Pontius #1136 aham szal a fejálomáson múlik a dolok? 
UPC technikus volt itt nálam ő aszonta nem azon múlik
-
Pontosan íg y csináljuk mi is sógorral :)) Meg mondjuk én azt töltöm le ami nagyon érdekel. Nem hallgatok webrádiot nem nézek webtv-t stb...... Így be tudtam és ezek után meg pláne betudom tartani,hogy ne érjem el a korlátot -
Braveheart #1134 Na felhívtam a 1221-et, és azt mondták hogy ne mfügg a modemtől a sebesség. Át kellett állítanom vmi szart, így most visszaállt erre:
Az Ön sebessége: 750.64 kbit/s
Akkor viszont gondolom hogy még nem gyorsítottak fel 1024-re. -
Ezért van fenntartva a chello hub, ahova csak chellosok mehetnek be. A chellosok közötti adatforgalom nem számolódik hozzá a havi letölthető adatmennyiséghez (30/60 GB) -
Az is a túlterhelés tipikus esete. Letöltésnél nem nagyon zavaró, de online játéknál már annál inkább. -
A régi modemnek bírnia kellene, de az ő modemje még a régi (tehát nem DOCSIS) fejállomásra csatlakozik, ami már nem bírná a dolgot... -
Pontius #1130 szvsz 30GB-ot be lehet okosan osztani (persze ha nem vagy debil és nem töltessz le minden szirszart)
Persze aki warez "mániás" vagy gyüjti DVD filmeket annak szopoka-nyalóka de nekem tökéletesen elég.
Bátyámmal meg sógoraimmal folyamatosan tartjuk kapcsolatot, hogy ki éppen mit tölt (nehogy ua. töltsük le 3x :) ) igy 30GB-ból lett 120GB és folyamatosan cserélgetjük egymás között mobilrekkeket... :))))
-
és ha egyszerűen elmegy a végtelen felé a ping olyankor mivan?:-D -
Hivatalosan a sávszélesség-emelést márciusban fogják bejelenteni (ekkor kerül majd be az ÁSZF-be). Ez gondolom azt jelenti, hogy akkorra lesz az ország egész területén magasabb a sáv.
Akinek problémái vannak a chelloval, az látogassa a hwsw vagy az index chellos topicját. NSD-t és AntiIQ-t lehet zargatni technikai kérdésekkel.
Jelen állapotban az, hogy valakinek nem max-on jön a cucc, hanem csak 90 kbyte környékén, az nem probléma (vagyis az, csak jelenleg faszán túlterhelt lett a hálózat). Az viszont már reklamálásra adhat okot, ha a 300kbit-et sem éri el a sáv. -
deicide #1127 hát ez ciki:((
lehet még a 30G is kevés lesz:(((