SG.hu

Megjelent a MySQL frissítése

Az Oracle továbbfejlesztette a MySQL Enterprise Edition alkalmazást, újdonságként jelenik meg a MySQL Enterprise Backup és a MySQL Workbench, továbbá a MySQL Enterprise Monitor.

A MySQL Enterprise Edition új funkciói közé tartozik, hogy a MySQL ügyfelek az Oracle nemzetközi, folyamatos támogatási infrastruktúráját élvezhetik. Lehetővé teszi továbbá azon Oracle Database ügyfelek számára, akik a MySQL Database-t webes és részleg szintű alkalmazásokhoz használják, hogy MySQL műszaki támogatást igényeljenek meglévő MyOracle Support környezetükön belül.

A MySQL Enterprise Monitor 2.3 új szabályokat és grafikonokat mutat be, melyek segítségével a felhasználók tovább optimalizálhatják a MySQL Database és a MySQL Cluster teljesítményét és elérhetőségét. E verzió tartalmaz továbbá új MySQL, InnoDB és operációs rendszertől függő grafikonokat, melyek javítják a főbb rendszerek valós idejű trendelésének és trendelési előzményeinek vizuális felügyeletét.

A MySQL Enterprise Backup 3.5 lehetővé teszi, hogy a szervezetek elvégezzék a MySQL adatbázisok gyors, online biztonsági mentését. A teljes, inkrementális és részleges biztonsági mentések, valamint az adott időpontbeli állapot visszaállítása és a biztonsági mentés tömörítése révén javítja az adatintegritást és üzemidőt. A MySQL Workbench 5.2 adatmodellezést tesz lehetővé, SQL fejlesztési és átfogó adminisztrációs eszközöket biztosít, és segítségével a felhasználók vizuálisan megtervezhetik, modellezhetik és kezelhetik MySQL adatbázisaikat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!