SG.hu

Demóközpontot alakít ki Magyarországon az Oracle

A demóközpont a hazai érdeklődőknek illetve a környező országok ügyfeleinek nyújt lehetőséget arra, hogy saját adatbázisaikat teszteljék az adatbázisgépen, és meggyőződjenek arról, hogy a kimagasló teljesítményű rendszer milyen teljesítmény és sebességnövekedést tud nyújtani számukra.

A Sun és Oracle által közösen fejlesztett Exadata Database Machine Version 2 a világ leggyorsabb rendszere az Oracle adatbázisok futtatására, mind az adattárházak, mind pedig az online tranzakció-feldolgozás terén. A szoftver és hardver elemek optimalizált együtteséből kialakított célrendszerek sorában az első képviselő az Exadata, melyben az adatfeldolgozó és a tároló komponensek extrém gyors összeköttetésekkel rendelkeznek. A megoldást használó szervezetek kivétel nélkül nagyon jelentős javulást értek el, így például a román Banca Transilvania 30-szoros, a BNP Paribas 16-szoros, a bolgár M-Tel 10-72-szeres lekérdezés gyorsulásról számolt be, a lengyel Allegro aukciós portál korábban 24 órás lekérdezése az Exadatán kevesebb, mint 30 perc alatt fut le.

A demóközpont a Sysman Zrt. telephelyén kap helyet, ahol a tesztelésre bejelentkezett ügyfeleknek dedikált szakemberek nyújtanak segítséget. Az Oracle partnerspecializációs programja keretén belül Exadata specifikus tréningeket dolgozott ki, amelyeket - Magyarországon egyedüliként - a Sysman munkatársai végeztek el. A két cég a tesztközpontot olyan ügyfelek kiszolgálására szánja, akik nagy számítási igényű alkalmazásokkal rendelkeznek, és keresik a lehetőséget adatbázisaiknak gyorsítására, hatékony üzemeltetésére. Tipikusan ilyen problémával küzdenek például azok a cégek, szervezetek, ahol bizonyos zárási, feldolgozási, lekérdezési folyamatoknak adott időn belül - lehetőleg minél gyorsabban - kell lefutniuk.

A demóközpontban a cégek saját adataikkal tesztelhetik a berendezést, így a kapott eredményeket összehasonlíthatják a saját hardver infrastruktúrájukon végzett ugyanilyen mérésekkel. Ezek után a demóközpont munkatársai igény szerint segítséget nyújtanak a megvalósítási tanulmány elkészítéséhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!