SG.hu

Szorosabbra fűzi kapcsolatát a Fujitsu és az Oracle

A társaságok bővítik a SPARC-együttműködést, és nemzetközi disztribúciós megállapodást kötöttek az Oracle termékportfolió egészére.

A Fujitsu és az Oracle bejelentette, hogy a SPARC-fejlesztéssel kapcsolatos együttműködésük kibővítése, egy új, átfogó termékdisztribúciós megállapodás, valamint a további közös mérnöki, marketing és értékesítési erőfeszítések melletti elkötelezettségük révén még szorosabbra fűzik a két cég több évtizedes múltra visszatekintő együttműködését.

A két társaság már korábban, 2010. december 2-án bemutatta az Oracle és Fujitsu SPARC Enterprise M sorozatú kiszolgálók számára készített új, egységes kialakítású házat, amelyen mindkét társaság logója látható. Emellett az Oracle és a Fujitsu közzétettek egy útitervet az M sorozatú kiszolgálók fejlesztésével kapcsolatban, amely a következő három évre tizenötszörös teljesítménynövekedést irányoz elő. A mostani új fejlesztések is hozzájárulnak e célkitűzések teljesítéséhez.

Az együttműködés jóvoltából az Oracle és a Fujitsu értékesítési csapatai most már készen állnak a SPARC Enterprise kiszolgálók közös értékesítésére. Ez hozzájárul a folyamatosság fenntartásához, és egyben további növeli az ügyfél-elégedettséget. A Fujitsu emellett aláírt egy új Oracle PartnerNetwork disztribúciós megállapodást is, amely az Oracle-termékportfolió egészére viszonteladói és disztribútori jogot biztosít számára. Így a Fujitsu a teljes Oracle-termékvertikum tekintetében rendszerintegrátori és megoldásszállítói tevékenységet végezhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!