SG.hu

Új partnerprogramot indított a Canon

A Canon 2011 első félévében 18 európai országra - köztük Magyarországra - kiterjedő partnerprogramot indított.

Ennek célja a vállalat jelenlétének növelése a közvetett értékesítési csatornákon, valamint egy átfogó és rugalmas platform biztosítása a partnerek számára. A partnerprogram három - a partnerek szakértelmének megfelelően kifejlesztett - szintből áll, valamint kilenc, a Canon B2B technológiai megoldásainak teljes skáláját lefedő, egyértelműen meghatározott tanúsítási szintet biztosít számukra.

A cég - a partnerek növekedésének, és nyereségességük fenntartásának érdekében - a program keretén belül a partnerekkel együtt alakít ki egy, az egész évre vonatkozó, egyértelmű, közös célokat tartalmazó üzleti tervet. A partnereket stratégiai és taktikai jutalmakkal - például növekedési bónuszokkal és közös marketing alapokkal - ösztönzik.

A PartnerNet kommunikációs portálon keresztül a partnerek marketing, értékesítési és szerviztámogatási eszközökhöz és információkhoz juthatnak hozzá, amelyek segítséget nyújtanak számukra az ügyfelekkel történő kommunikációban. A Canon Premier Partner Club tagság pedig az Akkreditált és Üzletközpont szinteken legjobban teljesítők számára biztosít exkluzív hozzáférést a Canon Europe vezetőségéhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!