SG.hu

Ingyenes helyszíni szerviz egyes Canon nyomtatókhoz

A Canon bővítette szervizszolgáltatásának körét és az EGT (Európai Gazdasági Térség) területén, 2009. május 1. követően bizonyos lézernyomtatók vásárlása esetén helyszíni szervizszolgáltatást biztosít a meghibásodott készülékekre, garanciaidőn belül, díjmentesen.

E helyszíni garancia a vásárlást követő 1 évben érvényes. A helyszíni garancia birtokában a Canon lézernyomtatókat használók számtalan előnyét élvezhetik a Canon által biztosított magas szintű szolgáltatásoknak.

A helyszíni garancia a hagyományos egy éves, a Canon által minden esetben biztosított garanciája kiterjesztése. A cég közleménye szerint ahhoz, hogy a garanciaidőn belüli díjmentes, helyszíni szervizszolgáltatást a felhasználók igénybe vehessék, a vásárlást igazoló eredeti számla megléte, melyen szerepel a készülék vásárlásának dátuma, valamint az egyes lézernyomtatók dobozában található kártya szükséges. A Canon fenntartja a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a meghibásodott készüléken nem végez el javítást, hanem azt egy, az eredeti készülékkel megegyező, vagy annál jobb készülékre cseréli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!