Napi Online

Elkészült az Infocentrum

Befejeződtek a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Zalaegerszegi Intézetében 597 millió forintos EU-támogatásból megvalósuló Infocentrum épületének kivitelezési munkálatai, így elkezdődhet az új, korszerű informatikai eszközök üzembe helyezése.

Szeptembertől modern képzési lehetőségeket biztosító épületet vehetnek birtokba az oktatók és a hallgatók. A 622 millió forintból megvalósult Infocentrum kivitelezője a ZÁÉV Zrt. volt. A geotermikus energiát hasznosító, teljesen akadálymentesített, háromszintes, mintegy 1500 négyzetméter alapterületű épület földszintjén hamarosan intézeti könyvtárat, webkabinetet és kutatószobákat alakítanak ki, az első emeleten tantermek kapnak helyet, a tetőtér pedig tudományos konferenciák, rendezvények helyszíneként szolgálhat majd.

A beruházásnak köszönhetően 2010 szeptemberétől az intézetben komplexebb képzés valósulhat meg a vegyes, informatikai alkalmazásokba ágyazott tanulási lehetőségek eredményeként, a kutatási eredmények pedig azonnal beépíthetővé válnak az oktatási anyagokba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!