Napi Online

Duplán NATO-konform a Synergon

A Synergon katonai minőségirányítási rendszere két NATO követelményrendszert is teljesít, amivel egyedülálló a magyar piacon.

A Honvédelmi Minisztérium Technológiai Hivatal akkreditált tanúsító szervezetként vizsgálta felül a Synergon Informatika Rt. AQAP 2110 és AQAP 160 normatív dokumentumoknak megfelelő katonai minőségirányítási rendszerét. A felülvizsgálat eredményeként a társaság Magyarországon egyedülállóan rendelkezik jelenleg együttesen a fenti két NATO követelményrendszer teljesítését igazoló tanúsítványokkal.

A világviszonylatban is a legszigorúbbak között számontartott NATO AQAP (Allied Quality Assurance Publication) követelményeknek való megfelelés tanúsítását csak a hon- és rendvédelmi, illetve nemzetbiztonsági szervezetek részére történő szállítások esetén teszik lehetővé az előírások. A cég a Magyar Honvédség iroda automatizálási projektjére kiírt tender nyertes konzorciumának tagjaként teljesített olyan szerteágazó szerződéses feladatokat, melyek alkalmat adtak a QM MITI tanácsadó céggel közösen kiépített különleges minőségirányítási rendszer gyakorlati alkalmazásának tanúsítására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!