Napi Online

A Synergon százmilliós Richter-megrendelést nyert

A Synergon közel százmilliós megrendelést nyert, így e cég végezheti el a Richter Gedeon Rt. budapesti és dorogi telephelyein a LAN-rekonstrukció első fázisát, mely a központi és a disztribúciós hálózati réteg megújítását célozza.

A 2005 augusztusában kiírt meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Rt. építi ki a Richter Gedeon Rt. hálózati infrastruktúráját. A pénteken aláírt szerződés értelmében a Synergon hozza létre a hálózatok központi, illetve disztribúciós rétegeit.

Az új hálózat kiépítése során az IT-cég a Huawei és Cisco eszközeit egyaránt felhasználja. (Ennek jelentősége, hogy a Synergon az áprilisban a kínai Huaweijel kötött stratégiai együttműködés keretében immár nem csak a telekommunikációs, hanem a vállalati szektorból is jelentős megrendelést kapott partnere termékeire.) A beruházás értéke közel százmillió forint.

A modernizáció jelenlegi szakasza a jövő év elején zárul le, a helyi hálózatok harmadik, úgynevezett hozzáférési rétegének kiépítésére ezt követően, újabb pályázat keretében kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!