JohnnyCage

GVC: Töretlenül folyik az Ericsson R600 gyártása

A Sony Ericsson egyik szerződéses mobiltelefon gyártó partnere, a tajvani GVC kedden bejelentette, hogy az R600-as készülék gyártása a hírekkel ellenben problémáktól mentesen folyik.

A napokban elterjedt a hír, miszerint szoftverhibák miatt a GVC ideiglenesen leállította az Ericsson R600-as mobiltelefon készülékek gyártását. Egyes információk szerint inkompatibilitási problémára derült fény a készülék, illetve egyes európai mobilhálózatok között, amelynek kiküszöböléséig a társaság a gyártás felfüggesztése mellett döntött.


A GVC azonban hangsúlyozza, a híresztelésekkel ellenben szó sincs ilyen problémáról, a gyártás pedig normális ütemben folyik. A társaság szerint a leszállított mennyiség az elmúlt hetekben némileg csökkent, ez azonban a Sony Ericsson raktárkészlet menedzselési lépéseinek tudható be.

A társaság, bár nem kívánta nyilvánosságra hozni az eddig legyártott R600-as készülékek számát, annyit elmondott, hogy a leszállított mennyiség hónapról hónapra változik a partner Sony Ericsson igényeinek, illetve a piaci változásoknak megfelelően.

A GVC júliusban mintegy 300 ezer - 400 ezer mobiltelefont gyártott le, amely szám augusztusban várhatóan növekedni fog. A társaság egyik alkatrész beszállítója szerint csak a Sony Ericsson T200-as készülékek, amelyek iránt egyre nagyobb piaci érdeklődés mutatkozik, mintegy 300 ezer legyártott telefont fognak jelenteni a cég számára a hónapban, és ehhez jön még az R600, illetve további készülékek megrendelése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!