Gyurkity Péter

Bemutatkozott a Moto X4


Az elmúlt hetekben többször írtunk a Moto X4 várható érkezéséről, ahogy egyre több részlet szivárgott ki a típusról. Ez most a berlini IFA alatt valóban be is következett, nagy meglepetés pedig ebből kifolyólag nem érhetett minket.

A Lenovo választása ugyanis valóban egy 5,2 hüvelykes kijelzőre esett, amely az 1080p felbontást támogatja. Ehhez a Snapdragon 630 chip, a 2,2 GHz-es órajel, egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor, valamint a Turbo Charging néven futó gyorstöltési opció társul, míg a külső burkolat esetében az IP68 minősítés gondoskodik a nedvesség és a por elleni megfelelő védelemről – ahogy azt egyre több telefon esetében láthatjuk. Az Egyesült Államokban és Európában 3 GB memória és egy 32 GB-os tároló jelenik még meg a felsorolásban, ez azonban néhány másik régióban 4 GB RAM-ra és egy alapesetben 64 GB-os tárolóra változhat, bár a cég hivatalos csatornán keresztül ezt még nem kommentálta.


A hátoldalon mindenesetre egy iker-kamerát helyeztek el, amely ezúttal egy 12 és egy 8 megapixeles példányból tevődik össze, többek között a jobb mélységérzékelés érdekében. Az előlapon ezt egy 16 megapixeles szelfikamera egészíti ki, amely a nem túl kedvező fényviszonyokhoz is igyekszik jobban alkalmazkodni, míg a telefon az Amazon Alexa névre keresztelt digitális asszisztensét is alapértelmezett módon támogatja, már amennyiben ez a funkció elérhető az adott régióban. A hátoldali kamera kissé kiemelkedik, a telefonhoz pedig akár egyszerre 4 vezetéknélküli hangszórót is párosíthatunk.

Az ár Európában 399 euró lesz, a megjelenés még szeptember vége előtt esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!