Gyurkity Péter

Érkezőben a Moto X4

A hardveres specifikáció mellett néhány hivatalos kép is megjelent a telefonról.

Az elmúlt hetekben több érdekes részlet is felbukkant a szóban forgó típusról, bár ezt számos további változat bemutatkozása egészítette ki, legutóbb például a Moto GS5 Plus került sorra. Most a teljes specifikáció, valamint hivatalos képek is megjelentek a világhálón.

Az erről elsőként beszámoló lapok szerint a 2015 óta először frissülő család új tagja kék és fekete színben jelenik csak meg, maga a telefon pedig egy 5,2 hüvelykes érintőképernyőt kap, amely az 1080p felbontást támogatná – ez némileg ellentmond egy korábbi híresztelésnek, amelyben nemrég még egy arany színben pompázó példány villant fel. A teljesítményért a Snapdragon 630 chip lesz a felelős, mégpedig az Adreno 508 grafikus vezérlő, valamint egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor társaságában. Érdekes módon Ázsiában ehhez 4 GB RAM és 64 GB-os tároló csatlakozik majd, míg Európában állítólag be kell érnünk 3 GB memóriával és egy 32 GB-os tárolóval.


A TurboCharging gyorstöltési opció mindenesetre a rendelkezésünkre áll majd, a burkolat pedig megkapja az IP68 minősítést. A képkészítés terén egy hátoldali iker-kamera (egy 12 megapixeles f/2.0 RGB-változattal, valamint egy 8 megapixeles f/2.2 szenzorral felszerelve), valamint egy előlapi 16 megapixeles f/2.0 kamera szolgál majd ki minket, vagyis a minőséggel itt minden bizonnyal nem lesz különösebb gondunk. A képeken nagyjából a megszokott vonalakat látjuk, a külső dizájn terén tehát nem számíthatunk óriási változásokra.

A hivatalos megjelenés dátumáról egyelőre nem esett szó, az ár azonban Európában 350 euró körül lesz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!