Gyurkity Péter

Befutott a Moto GS5 Plus

A cég pedig az európai árat is közölte, így minden részlet ismert.

A Lenovo kezében lévő Motorola legutóbb a Moto Z2 Force típust mutatta be, bár korábban több más megoldásról is olvashattunk bizonyos részleteket. Ezek között bukkant fel a Moto GS5 Plus is, amely most a nagyközönség előtt is megmutatta magát.

A gyártó hivatalos oldalán már közzétették a fontosabb információkat, amelyek a korábbi híreszteléseket igazolják vissza. Kiderült például, hogy az új jövevény valóban az eredeti G5 Plus frissített változataként jelenik meg, így egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kínál, amely az 1080p felbontást támogatja, ehhez pedig a Snapdragon 625 chip, 3 vagy 4 GB memória, egy 32 vagy 64 GB-os belső tároló, egy legfeljebb 128 GB-os microSD, valamint egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor csatlakozik. A megfelelő elérésről a 4G LTE támogatása gondoskodik (európai frekvenciasávokkal), de a listán ugyanígy megtalálható a microUSB, valamint a hagyományos 3,5 mm-es jack dugó is.


A hátoldalon egy 13 megapixeles ikerkamera-modul kapott helyet, míg az előlapon egy 8 megapixeles példányt helyeztek el. Felbukkan itt a már szokásossá vált ujjlenyomat-olvasó, az A-GPS, a GLONASS, a Bluetooth 4.1, a WiFi (bár a 802.11ac szabvány nem támogatott), míg a szoftveres oldalon már a megjelenés pillanatában az Android 7.1 Nougat teljesít majd szolgálatot. A vízlepergető, szürke és arany színben pompázó burkolat mellett a 168 grammos súly, valamint a 153,5 x 76,2 x 8 mm-es fizikai méret érdemel itt említést, bár ez utóbbi a kamera miatt a hátoldal felső részén 9,5 mm-re ugrik.

A megjelenés pontos időpontját még nem közölték, de a független változat Európában 299 eurós áron rajtol majd el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!