Gyurkity Péter

Kiszivárogtak a Moto-árak, újabb készülék jön

Az új változatok indiai ára bukkant fel a világhálón, egy további példánnyal együtt.

Az elmúlt hetekben többször írtunk a Lenovo terveiről, illetve a hamarosan megjelenő okostelefonok részleteiről. Most több példány hivatalos ára szivárgott ki, ezt pedig egy további, ezúttal az USA-ban felbukkanó készülék bizonyos jellemzői egészítik ki.

A Motorola termékekről korábban már több alkalommal beszámoló Andi Yatim osztotta meg a hivatalos indiai árakat saját Twitter-lapján, ebből pedig kiderül, hogy nagyjából mire számíthatunk az elkövetkező hetekben. A nyár folyamán megjelenő Moto Z2 Force például odaát 607 dollárnak megfelelő összegért lesz kapható, miközben a Moto G5S Plus (amely a G5 Plus típushoz képest fém külsővel és hátoldali iker-kamerával jelenik majd meg) 280 dollárt, a Moto X4 (amely a 2015-ös változat frissítéseként érkezik) pedig 326 dollárt kóstál az ázsiai országban. Ezt a múlt héten megjelent Moto Z2 Play árához viszonyíthatjuk, amely az amerikai piacon 500 dollárba kerül.

A Moto X4 egyébként minden bizonnyal június 30-án mutatkozik majd be a nagyközönség előtt, ami pedig a hardveres specifikációt illeti, itt egy 5,2 hüvelykes kijelzőt, az 1080p felbontást, a Snapdragon 660 chipet, 4 GB memóriát, egy 32 vagy 64 GB-os tárolót, egy 3800 mAh-s akkumulátort, valamint egy hátoldali 13 megapixeles iker-kamerát kapunk majd – az NFC és a TouchID támogatásával.

Eközben egy további példány is felbukkant, mégpedig az amerikai FCC hivatalos oldalán, amely az egyes fejlesztések jóváhagyásáért felelős, mielőtt azok elrajtolnak az ottani piacon. A telefon pontos nevét ugyan még nem ismerjük, ám az itt közzétett információk szerint az XT1797 modellszám mellett egy 5,5 hüvelykes panelt, a Snapdragon 430 chipet, egy 3000 mAh-s akkumulátort, dual-SIM opciót, NFC-támogatást, valamint az Android 7.1.1 Nougat verziót használhatjuk majd, így egy szerényebb megoldásról van szó, amelynek megjelenési dátuma és ára még nem ismert.

A gyártó lerántotta a leplet a Moto E4 és E4 Plus típusokról is, amelyek 149 és 199 eurós áron jelennek meg hamarosan Európában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!