Gyurkity Péter

Jön a Moto Z2 és G5S Plus

A hátoldali iker-kamera pedig mindkét készüléken helyet kapna.

Lenovo igencsak sűrű menetrenddel készült a második félévre, ennek megfelelően hamarosan további készülékeket ismerhetünk meg, amelyek szintén a Moto családot egészítenék ki. A hónap végén két további telefon jelenhet meg, amelyek érdekes összeállítással futnak be.

A hivatalos kínai oldalon már most, idő előtt felbukkant néhány kép, amelyeken a Moto Z2 is megjelenik. A dizájn erősen emlékeztet a korábban bemutatott Moto Z2 Play esetében alkalmazott vonásokra, a hátoldalon azonban egy iker-modul kapott helyet, ellentétben ez utóbbi változattal, illetve a Z2 közvetlen elődjével. A kijelző egy 5,5 hüvelykes példány lesz, amely a Quad HD felbontást támogatná, ehhez pedig a Snapdragon 835 chip, 4 vagy 6 GB memória, egy 64 vagy 128 GB-os tároló, egy 5 megapixeles előlapi kamera, valamint számos egyéb Moto Mod kiegészítő csatlakozna – a kínai oldalon látunk itt hangszórót, játékvezérlőt, fotónyomtatót, valamint egy speciális kamerát is.

Időközben a Moto G5S Plus kapcsán is megjelent néhány további részlet, ez pedig arra utal, hogy ez a készülék rövid időn belül szintén megjelenhet – némi meglepetésre, hiszen az eredeti G5 és G5 Plus nem olyan régen mutatkozott be. A friss értesülés szerint a korábban látott műanyag helyett immár alumínium keretet, egy 5,5 hüvelykes kijelzőt, egy hátoldali iker-kamerát (13 megapixeles komponensekkel), valamint egy 8 megapixeles előlapi példányt kapunk, vagyis itt is elsősorban a képkészítési funkción javítanának.

A hivatalos bemutatóra várhatóan július 25-én kerítenek sort, ahol ezen két okostelefon mellett a Moto X4, a Moto Z2 Force, illetve a Moto G5S is felbukkan majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!