Gyurkity Péter

Bemutatkozott a Galaxy J7+

Ez a Samsung második telefonja, amely hátoldali iker-kamerát kap.

Azt már külső források révén eddig is tudtuk, hogy a Samsung készül egy további változattal, amely szintén iker-kamerát vonultatna fel saját hátlapján, erről azonban szeptember elejéig nem sok információ jelent meg. A napokban egy kínai oldalon bukkant fel néhány fotó, amelyet a hivatalos bejelentés követett.

Az idei Galaxy J7 (több társával egyetemben) még hónapokkal ezelőtt mutatkozott be a nagyközönség előtt, azóta azonban felmerült a Galaxy J7+ várható bemutatkozása is. A kínai Weibo közösségi portálon néhány nappal ezelőtt több fotó bukkant fel, amelyek megmutatták nekünk a készüléket, ezt pedig a szinte teljes hardveres specifikáció egészítette ki. Ahogy azt várni lehetett, a külső tekintetében nincs óriási meglepetés, itt az egyetlen nagy változás a hátoldali iker-kamera, amely jelen esetben egy 13 és egy 5 megapixeles példányból tevődik össze, ehhez pedig az előlapon egy 16 megapixeles változat csatlakozik.

A telefon egy 5,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kapott, amely az 1080p felbontást támogatja – ez nagyon sok hasonló megoldáson látható. A teljesítményért egy nyolcmagos, 2,4 GHz-es órajelen futó MediaTek Helio P20 chip felel, az üzemidőt pedig egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja majd, 4 GB memória, egy 32 GB-os, tovább bővíthető belső tároló, valamint a megszokott érzékelők kíséretében. A szoftveres oldalon a megjelenés pillanatában az Android 7.1.1 Nougat fut majd, ez azonban jövőre valószínűleg az Android 8 Oreo verzióra frissül, a telefon pedig fekete, arany, illetve rózsaszín példányban jelenik meg.

Az első körben Thaiföld kapja meg a típust, az ár ott 390 dollárnak felel meg, a szeptember 17-ig előrendelők azonban a 75 dollárt kóstáló Samsung U Flex vezetéknélküli fülhallgatókat is megkapják a készülékhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!