Szekeres Viktor

Magyar cím és előzetes a 300 második részének

Idén augusztus helyett csak jövő márciusban láthatjuk a 300 című képregény-film második részét, mely nem csak szinkronizált előzetest kapott, hanem magyar címet is.

Eredetileg augusztus elején került volna bemutatásra a 300 folytatása, a 300: Rise of An Empire, de nem sokkal a tervezett amerikai premier előtt a gyártó Warner stúdió úgy döntött, hogy inkább csak 2014. március hetedikén tűzi a mozik műsorára a képregény-adaptációt. A lépés hasonló a Paramount tavalyi húzásához, azonban a G.I. Joe második részének premierjét a film átstrukturálása és 3D-s konvertálása miatt kellett elhalasztani.


Öröm az ürömben, hogy mivel az előzetes már készen volt, már idén nyáron megkezdődhetett a 300 második epizódjának kampánya, s a pár hete megérkezett első trailer végre magyar nyelven is megtekinthető. (A szinkronhangok nem feltétlenül számítanak véglegesnek.) Az előzetesből az is kiderül, hogy a hivatalos magyar cím 300 - A birodalom hajnala lesz. A film természetesen 3D-s konvertálásban "részesült".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!