Szekeres Viktor

Ősszel jön az új Jackass-mozifilm

Jackass Presents: Bad Grandpa címmel a semmiből tűnt fel az új Jackass-mozifilm a Paramount stúdió műsortervében. Ami már csak azért is meglepő, mert a premierre októberben fog sor kerülni.

Szinte a semmiből a Paramount stúdió bejelentette, hogy október 25-én Amerikában bemutatásra kerül a Jackass Presents: Bad Grandpa című film. Aki ismeri a sorozatot, annak valószínűleg azonnal beugrik a "rossz nagypapa" figurája, a film elvileg rá fog épülni, bár egyelőre sok információnk nincs a projektről. A nagy kérdés csak az, hogy csak Bad Grandpa figurájára fel lehet-e húzni egy mozifilmet.


A Jackass Presents: Bad Grandpa 15 milliós költségvetésből készült és hasonló formátummal fog rendelkezni, mint a Borat. Sorban ez lesz a negyedik Jackass-mozifilm, bár persze hivatalosan nem része a sorozatnak, erre utal a "presents", vagyis "bemutatja" kitétel, de a márkanév minden bizonnyal sok nézőt jegyvételre fog csábítani. Az eddigi Jackass-filmek bevételei legalábbis ezt bizonyítják, hiszen a 2002-es első mozifilm Amerikában 64 millió dollárig jutott el, a 2006-os folytatás már 73 millióig, míg a 2010-es, 3D-s epizód 117 millióig.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!