Szekeres Viktor

Johnny Depp visszatérhet Csodaországba

Bár nem Tim Burton fogja rendezni az Alice Csodaországban második részét, minden jel arra mutat, hogy Johnny Depp visszatér, ismét magára öltheti az Őrült Kalapos maskaráját.

A magányos lovas jókora bukását követően is van kereslet a fura karaktereket alakító Johnny Deppre, hiszen amellett, hogy a színész a tervek szerint vissza A Karib-tenger kalózainak ötödik felvonására, az Alice Csodaországban második részében is kiemelt szerepet fog játszani. Legalábbis erről adott hírt a Variety, mely szerint Depp produkciós cége, az Infinitum Nihil a Warnertől a Disney-hez akar átkerülni, s ha ez megvalósul, akkor ismét az Őrült Kalapos bőrébe bújhat.

Jelen állás szerint a Through the Looking Glass címet viselő második epizódnak még nincs premierdátuma, de vélhetően vagy 2015-ben, vagy 2016-ban, minden bizonnyal tavasszal kerülhet az amerikai mozikba. A film forgatókönyvének megírásával kapcsolatban James Bobinnal áll tárgyalásokban a Disney. A hírben mindössze az a meglepő, hogy a több, mint egymilliárdos bevételt hozó Alice Csodaországban folytatására 5 vagy 6 évet kell várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Tegnap voltunk a Magányos lovason, annyira írja az sg a bukását, hogy muszáj voltam megnézni. Vannak ugyan hibái, de ettől függetlenül szerintem baromira szórakoztató film. Amúgy nem Depp a főszereplő, a jelenetei számán is meglátszik, bár sokat szerepel azért. Elég mozgalmas, látványos, a sztori, bár nem képregényadaptáció, de bármelyik képregényfilmrajongónak tetszhet az álarcos bosszúálló karakter miatt. Akad néhány nyomasztóbb, keményebb jelenet is, de alapvetően könnyed western.
  • GaborT28 #1
    "Johnny Depp visszatérhet Csodaországba" > Oda is való. Menjen csak bohóckodni. Komolyabb szerepet már nem szabad adni neki.