Szekeres Viktor

Halasztják a Paranormal Activity 5-öt - jövőre viszont jön a 6. rész is

Januárra halasztották a Paranormal Activity 5 premierjét, azonban mint kiderült, az az ötödik rész nem is az ötödik rész, mindössze egy leágazás. Úgy tűnik, hogy a hatodik epizód lesz az, amit ötödiknek terveznek.

Ember legyen a talpán, aki tudja, hogy mi folyik a Paranormal Activity 5. részével kapcsolatosan, ezért megpróbáljuk összefoglalni az eddigi eseményeket. Ugyan a horrorsorozat negyedik része közel sem volt akkora siker, mint a harmadik epizód, a nagyon alacsony költségvetésnek köszönhetően még így is rettenetesen megérte a film a Paramount stúdiónak, így október 25-re kitűzték a PA5 premierjének dátumát. Azóta viszont nem sok előrelépés történt a film ügyében, még mi is hírt adtunk arról, hogy alig három hónappal a bemutató előtt még nincs rendezője, se forgatókönyvírója a projektnek.

Pár napja érkezett a hír, hogy a stúdió el is halasztotta a Paranormal Activity ötödik részének amerikai premierjét január 10-re, és az eredeti időpontra berakták a Jackass Presents: Bad Grandpát. Azonban a The Wrap infói szerint ez mégsem pontosan így lesz. Ugyanis a lap úgy tudja, hogy januárban nem az ötödik részt fogják bemutatni, hanem egy spinoffot, amely eddig The Oxnard Tapes címen futott és latino tematikájú lenne. (A rendezője Christopher Landon.)

További források szerint a normál Paranormal Activity 5, melynek valóban nincs még forgatókönyve sem, továbbra is októberi premiert fog kapni - jövő évben. Jason Blum, a producer egyelőre még keresi az ötlet, ami alapján elkészíthetik a filmet, melyet várhatóan egyébként az a Greg Plotkin fog rendezni, aki az előző 3 PA-epizód vágója volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!