Szekeres Viktor

Liam Neeson vállalja a Taken 3-at

Februárban kezdődhet el a Taken harmadik részének forgatása. A filmnek a jelek szerint Liam Neeson lesz a főszereplője, aki harmadjára fog Bryan Mills bőrébe bújni.

Csak sikerült elég pénzt ajánlani Liam Neesonnak, aki a hírek szerint már nagyon közel van ahhoz, hogy aláírja szerződését az Elrabolva (Taken) harmadik részére. A Deadline információi szerint a színész nagyjából 20 millió dolláros ajánlatot kapott, amit végül nem utasított vissza, s már csak a szerződés kozmetikázása van hátra.

Az Elrabolva 3-ról természetesen semmit sem lehet még tudni. Nem ismert a története sem, s még azt sem tudni, hogy visszatér-e Maggie Grace, valamint Famke Janssen, velük a tárgyalások most fognak megkezdődni. Mindössze annyi tűnik biztosnak, hogy a forgatáskezdés februárban lesz. A harmadik rész elkészítése iránti igény természetesen papírformának mondható, hiszen míg a 25 millió dollárba kerülő első epizód 226 millió dollár bevételt hozott, addig a 45 milliós folytatás már 376 milliót - utóbbi hiába volt sokkal gyengébb film, az első rész DVD-n, illetve a tévében rengeteg plusz érdeklődőt szerzett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #3
    Én a nyomozás irányába jobban lementem volna mindkét rész esetében, amúgy valóban faék egyszerűségű akciófilm mindkettő.
  • Tinman #2
    Az 1. rész még elment.

    A 2. rész már nem kicsit volt kínos. A nagyapó Liam Neeson már sok minden csak akciósztár nem. Egy kibaxott klisécunami volt az egész és erre lesz 3. rész?
    És most majd az asszony keresi apát és kisjányát? Remek lesz! Fákje!

    Nem csak az emberi hülyeség, de az igénytelenség is végtelen.
  • Zombee #1
    Nem volt a 2. rész gyengébb, és az első sem volt túl mélyenszántó. Faék egyszerűségű akciófilm mindkettő, tiszta 90-es évek. Ezért is szerethetőek. Az első részben az, amikor Neeson közli a telefonba a lánya elrablójával, hogy meg fogja találni... az ilyen pillanatokért érdemes akciófilmet nézni :)