Szekeres Viktor

Mégis lesz Dumb és Dumber 2

A Warnernek nem kellett a második Dumb és Dumber - Dilibogyók az eredeti szereplőkkel és készítőkkel, azonban a Universal stúdió lecsapott a projektre és már zeneszerzőt is szereztek hozzá.

Pár napja, mikor szó volt arról, hogy a Warner Bros. stúdió annak ellenére passzolja a Dumb és Dumber - Dilibogyók című film folytatásának tervét, hogy Jim Carrey, Jeff Daniels, valamint a rendező Farrelly-testvérek is visszatértek volna, adott volt a lehetőség, hogy egy másik stúdió átveszi a filmet. Nos, ez viszonylag hamar megtörtént ugyanis a Universal Pictures köszönte szépen a Warner nagylelkűségét és nekiállt a második rész előkészítésének.

A Universal tervei olyannyira konkrétak, hogy már az is kiderült, hogy a Dumb and Dumber To zenéjét az Empire of the Sun fogja szerezni - az ausztrál, elektronikus zenét játszó duóról szóló hírt a rendező testvérpár jelentette be Twitteren. Hivatalosan azt még nem lehet tudni, hogy miről fog szólni a Dumb és Dumber folytatása, de egy pletyka szerint az első rész után 20 évvel játszódna, s benne Harry és Lloyd egyikük egyik gyerekét kutatná fel benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #4
    A magyarok annak idején megint a saját fejük után menve beszámozták az eredettörténetként készült epizódot..most majd foghatják a fejüket,hogy adjanak magyar címet a tényleges folytatásnak...
  • Bari06 #3
    "Mégis lesz Dumb és Dumber 2" az necces mivel már van második rész, ha jól emlékszem.
  • Looooser #2
    Bocsi így akartam és nem reklámozni
  • Looooser #1
    és akkor ez mi?