Szekeres Viktor

Megvan mikor láthatjuk A függetlenség napja 2-t

Még bő két évet kell várnunk, hogy láthassuk A függetlenség napja második részét, de azt már biztosra vehetjük, hogy az első epizódot is készítő Roland Emmerich vissza fog térni a kamerák mögé.

A Fox stúdió tegnap kitűzte A függetlenség napja (Independence Day) című scifi folytatásának premierdátumát, mely szerint a filmet 2015-ben, egész pontosan július harmadikán kezdik el játszani az amerikai mozik - egy nappal a címbéli ünnepnapot megelőzően. A kapcsolódó közlemény mindössze arra tér ki, hogy a filmet, akárcsak az első részt Roland Emmerich fogja rendezni, azt viszont még nem tudni, hogy kik fognak szerepelni benne.

A Fox további változásokat eszközölt tervezett bemutatóit illetően, melyek közül az egyik legérdekesebb, hogy A majmok bolygója: Lázadás második része, a Dawn of the Planet of the Apes nem 2014. május 23-án kerül Amerikában bemutatásra, hanem július 18-án. A május 23-i időpontba az X-Men: Az első második epizódja, az X-Men: Days of Future Past kerül, melyet eredetileg július 18-án mutatott volna be a Fox stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!