Szekeres Viktor

A függetlenség napja 2: többen visszatérnek, de Will Smith nem

Will Smith túl drága lett volna A függetlenség napja második részét gyártó stúdió számára, de Roland Emmerichék így is vissza tudnak hozni pár karaktert az 1996-os első epizódból.

Pár napja mi is megírtuk, hogy 2015. július harmadikán kerül Amerikában bemutatásra A függetlenség napja (The Independence Day) második része, most pedig újabb konkrétumokról számolhatunk be. Konkrétumokról, hiszen eléggé megbízható forrásból, a rendező-forgatókönyvíró, Roland Emmerich szájából származnak.

Emmerich Az elnök végveszélyben (White House Down) című filmjének sajtókörútján a NY Daily News újságírójának egy kérdésére válaszolva elmondta, hogy Will Smith-t nem sikerült végül megszerezniük, ugyanis túl drága volt, de valójában ezt Emmerich nem is bánja mert túlságosan elvonta volna a figyelmet a többiekről. A rendező végül hozzátette, hogy az ID4 fontosabb szereplőinek nagyjából a felét fogják visszahozni a folytatásra, lehet találgatni, hogy kikről van szó. (Egy kis névsorolvasás az első részből: Bill Pullman, Jeff Goldblum, Randy Quaid, Mary McDonnell, Brent Spiner, James Duval, Vivica A. Fox - nagyjából sejthető, hogy kikre gondol Emmerich.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #24
    Azért Roland Emmerich gagyit legfeljebb a kezdeti években forgatott. Másrészt minőségben a Függetlenség napja nem lógott ki a kor nagyszabású mozijai közül, ha most forgat egy, a kornak megfelelőt, özönlenek majd a népek. Nem biztos, hogy a 20 évvel ezelőtti nézők, de lesz bevétele.
  • Szabó Árpád #23
    Rókabőr, már megint. Ha nem előzményfilmet, akkor folytatást csinálnak. Invázió témában meg az utóbbi tizenx évben majdnem minden lehetséges kombót leforgattak, akár mozifilm, akár sorozat szempontjából: barátságos és gonosz idegenekkel, apró és gigantikus idegenekkel stb... És mi a szomorú: megy majd rá a nép, mert hát a név....
  • Gater #22
    De az is lehet hogy nem akarja a nevét adni egy nagy sikerű film gagyi folytatásához...
  • Zombee #21
    Mondjuk senki sem várhatja el, hogy egy feltehetően gigaköltségvetésű produkcióban jutányos haveri áron játszon, miközben a stúdió keres egy milliárdot vele.
  • bobijub #20
    ha egy filmet a gyártója pénztermelő gépnek szán, akkor a termelési tényezőket meg kell fizetni. z milla felett a stúdiók nem azért fizetnek sokat, mert a színész olyan sokat dolgozott, vagy azért mert olyan jól formálja a karaktert, hanem azért, mert tisztában vannak azzal, hogy a bevétel egy részét a színész neve és (sajnos) nem az alakítása hozza.

    igen, vannak nagy nevek, akik hajlandóak dolgozni alkalmasint kevésért is. de nem hiszem, hogy túl sok olyat lehet felmutatni, amikor egy nagygázsijú, abban az időben jólmenő szekerű szereplő egy pénztermelő gépnek szánt filmben hajlandó nagy szerepet óccsójé e'jáccani. valszeg akkor dobja be magát "ajándékként", amikor a magán értékrendjében értékesnek/más okból fontosnak tartott produkcióban dolgozhat, és ahol előre be lehet jósolni, hogy a téma stb miatt a produkció nagyon nagy valószínűséggel nem lesz pénztermelő gép.

    egyébként meg a nagyarcú, de ikonikus alakok joggal tartják a markukat, amikor a filmtermelő kifejezetten arra tervezi rá a bevétel áramlását, hogy a nézőket részben majd miszter vagy míz nagyarc fogja rábírni a pénzköltésre.
  • alien47 #19
    Mert Willi apukával nagyon elszalad az űrhajó! Addig csinálja a fesztivált, míg úgy nem jár, mint Mickey Rourke. Régen milliókat harácsolt össze, ivott, drogozott, beszólt mindenkinek aztán szépen eltünt kb 15 évre a vászonról. Most meg örül minden morzsának. Jó színész de a nagyképüség sokat árthat...

  • SirAlo #18
    Miert pont a szineszeken kell sporolni ?
  • alien47 #17
    A film álítólag arról fog szólni, hogy mindenki tudja nem csak ez az egy űrhajó létezik. És várják a másik megérkezését lsd készülnek a csatára. Ami meg is történik majdnem 20 évvel később....

    "http://www.sg.hu/cikkek/96370/megvan_mirol_fog_szolni_a_fuggetlenseg_napja_2_3"
  • Zombee #16
    Ebből él, miért játszana ingyen, ha nem akar. Azok a színészek, akik ingyen vagy jelképes összegért vállalnak szerepet, vagy haverfilmben játszanak, vagy megér nekik ennyit az adott téma, rendező, partner. Egyébként messze nem olyan nagy név, mint 10 éve. A MIB3 előtt 4 évig nem is játszott semmiben.
  • Ender Wiggin #15
    az a szép, hogy az ilyen smith-féle pénzéhes senkik miatt túl drága minden film. többszáz milliója van, de egyszer sem "játszana" ingyér. példát vehetne a soderbergh filmjeiben szerepet vállaló színészekről, akik ugyanakkora sztárok, mint a smith, még is időről időre jelképes összegért is munkát vállalnak.