Szekeres Viktor

Jövőre két Star Wars-premierre lehet számítani

A Baljós árnyak idei bemutatója igazolta, hogy van igény a 3D-s Star Warsra, hiszen Amerikában 43,5, a világ többi országában pedig 59 millió dollár értékben adtak el rá jegyeket.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a 20th Century Fox 2013-ban folytatni tervezi a Csillagok háborúja-sorozat filmjeinek 3D-sre konvertált újrabemutatását. A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja ősszel fog a mozikba kerülni Amerikában és világszerte, tegnap azonban némi változást következett be a pontos premierdátummal kapcsolatban.

A klónok támadása jelen állás szerint szeptember 20-án kerül bemutatásra, míg A Sith-ek bosszúja október 4-én. Ez azt jelenti, hogy előbbi film Ron Howard Forma-1-es mozija, a Rush ellen fog megküzdeni a nézők kegyeiért, míg utóbbi többek között a The Delivery Man című Vince Vaughn-komédiával, valamint a Robert Rodriguez-féle Sin City: A Dame to Kill Forral. (A klónok támadásának egyébként még a 3D-s vásznakért is harcolnia kell az előtte egy héttel bemutatandó Kis hableánnyal.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!