Szekeres Viktor

Már csak pár esélyes a Star Wars 7 rendezői pozíciójára

Frank Marshall, Kathleen Kennedy férje elmondta, hogy már csak pár filmes jöhet szóba a hetedik Star Wars-film rendezői posztjára, s a végső döntés lehet, hogy pár napon belül megszületik.

Amióta bejelentették, hogy a Walt Disney Pictures megvásárolta a Lucasfilmet és elkészíti 2015-re a hetedik Star Wars-mozifilmet, azóta tart a népi játék a hollywoodi filmesek között, mely keretében egyre többen és többen jelentik be, hogy ők nem rendezik az új Star Warsot - bár természetesen felkérést sem kaptak a feladatra. Quentin Tarantinótól kezdve Steven Spielbergen át J.J. Abramsig sorra cáfolták a rendezők érintettségüket a Csillagok háborúja folytatásában.

Így azok a hírek mindenképpen érdekesnek tűnnek, melyek arról számolnak be, hogy egy rendező nem cáfolja azt, hogy részt venne az új Star Wars készítésében. Az első felröppenő esélyes névként az X-Men: Az elsők folytatásából kiszálló Matthew Vaughnt emlegették, míg a rajongói oldalak leginkább Brad Birdöt látták alkalmasnak, legutóbb pedig Joe Johnston, a Jurassic Park 3 és az Amerika kapitány-mozifilm készítője nyilatkozta, hogy érdeklődve várja a döntést, miközben azt nem zárta ki, hogy ennek ő is kedvezményezettje lehet.

A rendező személyéről szóló végső döntést Kathleen Kennedy, a Lucasfilm vezetője fogja meghozni, a férje, valamint producertársa, Frank Marshall elmondása szerint erre nem is kell már sokat várni. Marshall az ötödik Alkonyat-film premierjén nyilatkozott e témában, és azt mondta, hogy tudja, hogy kik jöhetnek szóba, de nem árulhatja el, annyit viszont megsúgott az MTV riporterének, hogy a rendezői posztra esélyesek számát "pár jelöltre" csökkentették.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #2
    ez szomorú... a felsorolt nevek közül azok is messze jobbak még tarantino is, akik egyértelműen a nem-ek sorát gyarapítják...
  • GaborT28 #1
    Csupa "nagy" név.... Joe Johnston? Aha, JP3-mal bizonyította, hogy lehet egy klasszikus filmhez szar folytatást csinálni. Amerika kapitányt meg ne is említsük.
    De ezekből a nevekből szerintem már sejthető, hogy milyen irányba kívánják terelni a franchise-t....