Szekeres Viktor

Közönségkedvenc rendező mondott le az új Star Warsról

Nem Brad Bird fogja rendezni a 2015-re tervezett új Star Wars-filmet, ugyanis a rajongói kívánságlisták élén tanyázó rendező inkább saját projektjén dolgozik.

Amióta bejelentették, hogy lesz hetedik Star Wars-mozifilm, azóta szerepel a legtöbb rendezőre vonatkozó nézői kívánságlista élén Brad Bird. Bird animációs rendezőként elkészítette a kultikus Szuperhavert, majd A hihetetlen családot és a Le'csót, első élőszereplős filmje pedig a tavaly Mission: Impossible - Fantom protokoll volt, mellyel hatalmas és mondhatni meglepő sikert ért el, felvirágoztatta Tom Cruise sorozatát. (Vele párhuzamosan a Wall-E és a Némó nyomában című Pixar-mozik rendezője is megpróbálkozott élőszereplős filmmel, de Andrew Stanton hatalmasat bukott a John Carterrel.)

Nos, úgy tűnik, hogy Brad Bird részvétele csak rajongói vágyálom marad, ugyanis a rendező Twitterén jelentette be, hogy nem ő fogja készíteni a VII. epizódot. Ennek ok többek között az, hogy Bird jelenleg egy új scifin dolgozik, melynek címe 1952. A filmnek a pletykák szerint George Clooney lehet a főszereplője, a története pedig egy férfiról fog szólni, aki kapcsolatba kerül a földönkívüli élettel. A film premierjére valószínűleg 2015-ben fog sor kerülni, ugyanabban az évben, amikor az új Csillagok háborúja-film is bemutatásra kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szomferi #6
    én csodálom a nagy bukást, mert igencsak jó lett, én végig élveztem, a 2. részre még a moziba is beülnék, ha neadjisten lenne...
  • Wittgen #5
    MI-4 nagyon jó film, Bird alkalmas akciórendezőnek, ezzel is igazolta.
    John Carter pedig számomra ismeretlen sztori volt, gondoltam látok 1 jóféle sf-t, de sajnos nagyon unalmas volt, kár érte.
  • Zombee #4
    Nem értem a marketinget, velem szembe jött a John Carter, csak mivel a regényt nem ismertem, így nem is rohantam a moziba. Amikor kijött DVD-n, megnéztem, és nyugtáztam magamban, hogy kár lett volna nagy költségbe verni magam érte. Nem mondom, hogy rossz film, inkább olyan semmilyen. Ami rossz, az a Csatahajó.
    Viszont ezt a M:I4-et meg kéne lesni, nagyon mondják rá mindenhol, hogy jó, én nem törtem magam amiatt sem a pocsék 3. rész után.
  • sandor8206 #3
    sztem is vastagon benne van a marketing + 250 milkó nem kis pénz azért azt kitermelni
  • endrev #2
    Én sem értem, hogy miért bukás a John Carter. (A marketing miatt, akkor azt mondták, de az nem a film hibája.)
  • Yutani #1
    Tehát továbbra is bukta a John Carter? Pedig nem volt rossz film, még annak is élvezhető, akinek semmi köze nincs a regényekhez.