Szekeres Viktor

Egyre jobbak az Amerikai pite 4 előzetesei - itt a legújabb

Új előzetest kapott az Amerikai pite: A találkozó, melyet elnézve csak bízhatunk abban, hogy azért maradtak a filmre olyan poénok, melyek nem kerültek bele a trailerbe.

Miközben Amerika április hatodikára várja a Universal Pictures komédiájának folytatását, az Amerikai pite: A találkozót (American Reunion), addig mi már ötödikén, s talán már a szerdai éjszakai vetítéseken láthatjuk a sokak által kedvelt széria negyedik epizódját. Érdekesség, hogy a premierre nagyjából ugyanakkor kerül sor, amikor 2011-ben a Sikoly 4-ére, mely ugyancsak egy több mint egy évtizede 100 milliós epizódonkénti amerikai bevételeket produkáló sorozatnak volt a negyedik epizódja


Az Amerikai pite: A találkozó koncepciója is hasonló (régi szereplők a régi helyszínen tíz év múlva), de a sikerre sokkal nagyobb az esélye, mint a 40 milliós amerikai bevételi határt sem elérő Sikoly 4-nek. Annak idején az első három epizód sorban 11, 30 és 55 millió dollárból készült, s Amerikában 103, 145 és 105 millió dollár bevételt ért el. A nemzetközi eredmények is hasonlóképp alakultak, azaz a második rész teljesítménye volt a legjobb, de utána csökkenés következett. Amerikán kívül az 1999-es premier 133 millió dollárt termelt, a 2001-es folytatás már 142 milliót, míg a harmadik epizód 2003-ban 127 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reparamorf #6
    Pite 4 ?????
    már a nyolcadik is kész van.
  • adampierson #5
    John Cho is tiszteletét teszi. :) Na ez tetszik. Megnézem :) Jók voltak a kis mellékesei az első két részben.
  • tomboy013 #4
    Én már alig vártam hogy csináljanak végre egy normális 4. rész, és meg is tisztelem azzal hogy megnézem moziba mert szerintem nagyon jó lesz =)
  • wolruf #3
    Ezt újra várom :) Cseppnyi fiatalság ... majdnem öregesen :D
  • nessboth #2
    töklógató kezdő főiskolás éveimben volt ez nagy film, csak engem kapott el egyfajta mélabús nosztalgikus szomorúság, vagy a trailerből is érezhető a keserédes hangulat?
  • portable #1
    nincs már messze szerencsére