Szekeres Viktor

Előzetes után új plakát is a 4. Bourne-mozifilmnek

Az év egyik legnagyobb kérdése lesz a mozis blockbusterök világában, hogy el fogja fogadni a közönség Jeremy Rennert a Bourne-széria főszereplőjeként.

"Mindig is többen voltak", vagyis "nem csak egy volt", ez a fő mondanivalója a vélhetően majd Bourne-hagyaték címmel mozikba kerülő The Bourne Legacy-nak, mely Amerikában augusztus harmadikától lesz látható. Mint az ismeretes, ebben a Bourne-filmben már nem Matt Damon lesz a főszereplő, hanem Jeremy Renner - a plakát szövege karakterének bevezetésére is utal.

Renner mellett még a visszatérő Joan Allen, valamint a Bourne-újoncnak számító Rachel Weisz, Edward Norton és Albert Finney fog komolyabb szerepet kapni a The Bourne Legacy-ban. A film rendezője bár nem az a Paul Greengrass lesz, aki a széria második és harmadik epizódját jegyezte, s akihez ragaszkodott Matt Damon, hanem Tony Gilroy. Ő ugyancsak nem tűnik rossz választásnak, hiszen egyrészt olyan filmeket készített eddig, mint a Michael Clayton és a Kettős játék, viszont íróként ő jegyezte az eddigi három Bourne-mozit.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!