Szekeres Viktor

Machete ismét betorzul

Eddig csak ígéret volt, de nemsokára valósággá válhat a Machete folytatása, ugyanis Robert Rodriguez a tervek szerint áprilisban elkezdi forgatni a Machete Kills című filmjét.

Eddig csak az ígéret volt meg, de ha lehet hinni a Deadline információinak, akkor áprilisban Robert Rodriguez nekiáll forgatni a Machete második részét, köszönhetően annak, hogy végre elkészült a Machete Kills forgatókönyve. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a címszereplőt játszó Danny Trejón kívül valaki visszatér-e az első részes szereplőgárdából, azonban a film rövid szinopszisa már nyilvánossá vált: Machete összeáll az amerikai kormánnyal, hogy rajtaüssön egy mexikói drogkartellen, valamint egy James Bond-filmekre hajazó stílusú rosszfiún, aki műholdas fegyvere segítségével le akarja igázni a világot.


A 2010-es Machete gyökerei még a 90-es évekbeli Desperadóban, illetve annak eredetijében, az El Mariachi, a zenészben találhatóak meg, de a projekt a 2007-es Grindhouse-kamuelőzetest követően válhatott valósággá. Kár, hogy a film csak visszafogott siker lett: Amerikában 26,5, a világ többi részén 17,5 millió dollár bevételre tett szert. Egyébként Rodriguez nyáron még a harmadik részt, a Machete Kills Again... In Space!-t is beígérte, ebből a tervből, ha más nem, akkor egy kamuelőzetes fog készülni. De azért reménykedjünk benne, hogy megvalósul a filmes terv is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Major #6
    ...és a Meztelen apácák nagy fegyverekkel? :)
  • NEXUS6 #5
    Most mondd meg!

    És amikor ugyanezt ameriakai jólfésült hős csinálja, az miért is elfogadhatóbb!?

    Kb ez volt ennek a jelentnek a lényege. Ez a film egy karikatúra, és elég jól sikerült.
  • NEXUS6 #4
    Én bírtam!

    Nem volt olyan jó mint a Terrorbolygó, de majdnem.

    Egyszerűen iszonyat poén az is, hogy nem tudnak Trejo szájába egy épkézláb mondatot adni. A Conan a barbár jut eszembe, amikor Swartzi is hasonló módon oldotta meg a konfliktusokat általában. Csak később kapott ő is olyan szerepeket, ahol dumálni is kellett, de azok is jó filmek voltak. Az Ovizsaru a kedvencem!:D

    Amúgy a Machete másodjára még jobban teccett, szerintem ma megint megnézem.:)
  • Vogel #3
    Király, és szétröhögtem rajtam magam :D
  • Zoliz #2
    A videon az egyik ember belével repul ki az emeletrol az alsobb szintre.
    Mondjuk ki amit latunk. Ocsmány és felháborító.
  • tomboy013 #1
    Hát ez a Machete véleményem szerint egy viccenk talán jó volt de azért erős egy ilyen valamit filmnek nevezni