Szekeres Viktor

Titokban elkészült a Horrorra akadva 5

Leforgatták a Horrorra akadva ötödik részét, s az alkotók nem fognak a filmen csücsülni, hiszen már két hónap múlva meg is ejtik a premiert. Igaz, egyelőre még előzetest sem készítettek.

Az elmúlt évek paródiafilmjeire két dolog volt jellemző: egyrészt Jason Friedberg jegyezte őket Aaron Seltzerrel, így minőségük egyre inkább csökkent (Drágám, add az életed!, Horrorra akadva, Csajozós film, Bazi nagy film, Spárta a köbön, Katasztrófafilm, Vámpíros film), másrészt pedig, hogy elég hirtelen kerültek fel a mozis premierek közé. Nos, a Horrorra akadva ötödik részére (Scary Movie 5) csak az utóbbi igaz, ugyanis hírt is alig hallhattunk a készülő filmről, de azt már olvashatjuk, hogy április 20-án bemutatásra is kerül a film Amerikában. (Természetesen előzetesnek még nyoma sincs.)

Hatalmas szerencsére ezt a paródiát nem a fent említett duó fogja készíteni, hiszem ők a The Biggest Movie of All Time 3D-vel vannak elfoglalva, mely elvileg ugyancsak még idén látható lesz. A rendező nem más, mint az a David Zucker, aki olyan alapfilmeket jegyez, mint az Airplane!, a Top Secret és a Csupasz pisztoly, s ő készíthette a Horrorra akadva 3. és 4. epizódját is. A projektről nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy az októberre tervezett forgatást januárra halasztották, s szerepelni fog benne Anthony Anderson, akit az előző két részben már láthattunk. A többiek visszatéréséről (Anna Faris, Regina Hall, Charlie Sheen) egyelőre nincs megbízható információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #2
    Szerintem meg az elöző részben Charlie Sheen karakter, viagra túladagolás miatt meghalt :)
  • Lipi1980 #1
    Lehet, hogy nekem rossz a memóriám, de nekem csak az első része maradt meg ennek a sorozatnak! Az a sikoly paródiás volt asszem', és a Wayans tesók csinálták és szerepeltek is benne
    A többi lila köd effektus!