Szekeres Viktor

Jöhet a Karate kölyök 2

Végre biztossá vált, hogy folytatódhat 2010 egyik sikerfilmje, A karate kölyök, bár azt még nem tudni, hogy pontosan miről fog szólni a film. Jaden Smith és Jackie Chan minden bizonnyal visszatérhet.

A Variety információi szerint most már biztosan folytatódni fog 2010 egyik meglepetés filmje, A karate kölyök (The Karate Kid). A Columbia Pictures ugyanis megadta a zöld utat a projektnek és a stúdió már meg is bízta Zak Pennt, hogy készítse el a forgatókönyvet. A második részt már az első nagy sikere után bejelentették, azonban jó ideig meglehetősen nagy csend volt a projekt körül - eredetileg Cyrus Voris és Ethan Reiff írta volna a szkriptet, azt nem tudni, hogy Penn az ő sztorijukból fog-e dolgozni, vagy sajátot hoz.


A Harold Zwart által rendezett első rész Amerikában 55 millió dolláros nyitóhétvégét produkált annak ellenére, hogy nem tudták nagy nevekkel hirdetni a filmet, s az összbevétel egészen 176,5 millió dollárig kúszott, ami azt jelenti, hogy a közönségnek is bejött a családi film. Sőt, Amerikán kívül még nagyobb siker volt a feldolgozás, mely nemzetközi viszonylatban 182,5 millió dollárig jutott el. Egyelőre még nem tudni, hogy kik fognak szerepelni A karate kölyök 2-ben, szerződése még senkinek sincs, de Jaden Smith és Jackie Chan visszatérése szinte biztosra vehető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #4
    Na és most?..jön a 2.rész inverze?..Nem kölyök megy az óhazába,hanem Miyagi jön Amerikába?:)
  • cateran #3
    Talan az 1. olyan Jackie Chan film volt, amit semmi penzert nem neznek meg meg 1x.....
  • AZTA #2
    Az kérem szépen kizárt dolog hogy a fia jöjjön megint, mert anno az ebédnél megbeszélték hogy az elsőben a fia, a másodikban a lánya fog Smithnek szerepelni!
    Jaden esetleg elmehet zenélni ebben az évben és akkor pont tudnak cserélni a tesójával.
  • Aldo Moro #1
    Nekem nem tetszett, már csak az iszonyatos tehetséges gyerek miatt sem.

    Törölj, te állat!