Szekeres Viktor

Megvan a 300 folytatásának főszereplője

Úgy tűnik, hogy a készítők megtaláltál a 300 második részének, az eredeti filmmel párhuzamosan játszódó Battle of Artemisia egyik főszereplőjét, akit cseppet sem meglepő módon egy akciósorozatból ismerhetünk.

A Variety információi szerint Sullivan Stapleton, az Animal Kingdom című remek, 2010-es film, valamint a Válaszcsapás című akciósorozat második szezonjának főszereplője lehet az új 300-film, a 300: Battle of Artemisia főszereplője. Noam Murro filmjében a színész Xerxészt fogja alakítani. Mint azt már tudjuk jó ideje, a film története a 300-éval párhuzamosan fog játszódni és Themisztoklész perzsák elleni küzdelmének krónikája lesz.


Az elvárások nyilván hatalmasak, hiszen a Zack Snyder által rendezett 300 hatalmas siker lett 2007-ben, hiába volt korhatáros, csak Amerikában 210 millió dollár bevételre tett szert, s ehhez jött hozzá még 245 millió Amerikán kívül szerzett dollár. Azt egyelőre még nem tudni, hogy az ugyancsak Frank Miller képregénye alapján készülő 300: Battle of Artemisia mikor kerül bemutatásra, de ha még idén elkezdődik a forgatás, akkor leghamarabb csak 2013-ban láthatjuk a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!