Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy folytatódik a Legenda vagyok

Will Smith-szel vagy nélküle, de úgy tűnik, hogy most már biztosan elkészül a Legenda vagyok 2, mely jelen állás szerint nem előzmény lesz, hanem direkt folytatás.

Sok pletyka után végre biztosnak tűnik, hogy folytatódik a 2007-es Legenda vagyok (I Am A Legend), miután a Deadline értesülései szerint a Warner Bros. véglegesítette szerződését Akiva Goldsmannal és Will Smith produkciós cégével, az Overbrook Entertainmenttel. A Föld utolsó élő emberéről szóló, Richard Matheson írása alapján készített történet 5 éve világszerte 585 millió dollár bevételt hozott.

Sokáig előzményt emlegettek a Legenda vagyok 2-vel kapcsolatban, most viszont az a valószínűbb, hogy direkt folytatásról lesz szó, melynek forgatókönyvét Arash Amel fogja megírni, akinek ugyan még egy szkriptjéből sem láthattunk még mozifilmet, azonban mostanában meglehetősen felkapták, hiszen két alkotás is készül szkriptjeiből (The Expatriate és Grace of Monaco), s ez lenne a harmadik. A stúdió a második részt is Will Smith főszereplésével szeretné elkészíteni, de Will Smith csak a forgatókönyv elkészülte után fogja eldönteni, hogy igent mond-e a felkérésre. Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy az eredeti filmrendezője, Francis Lawrence visszatér-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #17
    Mondja meg nekem valaki, hogy ezek a zombik miért nem haltak még éhen az évek alatt. Sajna sok zombis filmben ezek röhögök. Ez van.
  • Jawarider #16
    Bevallom sokkal többet vártam a filmtől. Több fordulatos, izgalmas részt tettem volna bele. Nem is mega méretű akciókra, hanem apróbb izgalmas jelenetekre gondolok. A filmben az egyedüli izgalom amire emlékszem az volt amikor megy le a nap és a zombi kutyák egyre közelebb jönnek...Jó, hogy nem moziban néztem meg. Ez van.
  • Ender Wiggin #15
    Akkor a nyitókép: Will Smith zuhanyozik és az a mutáns bkv ellenőr mossa a hátát. Aztán koppan a földön a tusfürdős flakon. Valakinek le kéne érte hajolni. Cut.
  • IMYke2.0.0.0 #14
    "Aztán felébred, Bobby zuhanyzik" ...
    Emlékszem, a fél rokonság már az öngyilkosságot fontolgatta, mikor Bobby "meghalt".
    És amikor Pamela felébredt sok-sok résszel később a zuhanyzás zajára és...
    Na, akkor meg a nagymamám a boldogságtól alig találta a szavakat, amikor megkérdeztem tőle:
    "Mama, láttad?"
  • wolruf #13
    Csak álmodta. Aztán felébred, Bobby zuhanyzik (ezt a fiatalabbak talán nem értik :) , stb, stb... Simán jó folytatási alap :)

    Nekem is megvan az eredeti BluRay, az alternatív befejezésre alapozni tényleg gonoszság lenne. Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy miért erőltetik az "utolsó ember a Földön" mondatot, lévén a filmből tudjuk, hogy bőven nem. Talán csak nyú jorkban :)
  • Ender Wiggin #12
    "Ezt azért elég nehéz túlélni... "

    Bízz hálivúd zseinális forgatókönyvíróiban. Meg fogják magyarázni. És remélem jaden Smith majd ebben is benne lesz. Hányok a Smith-famíliától.
  • tomboy013 #11
    Miről vitatkoztok? Meghalt. Kész. Alternatív befejezésbe nem, de nem egy alternatív befejezést szoktak folytatni mert ahogy a dolog lényegére rávilágított Béke Benő, azt az emberek elég kis százaléka látta és furán néznének, hogy hogy a francba folytatódhat ez a film így mikor meghalt az első részben???? Kár tovább erről beszélni, majd lesz valahogy.
  • ADAMEX9 #10
    Ugye láttad a filmet?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy gránáttal a kezében nekirohant egy zombinak, aztán robbanás.
    Ezt azért elég nehéz túlélni... nem csak "beleesett egy hatalmas folyamba és eltűnt, de 2 résszel később visszahozható alak"
  • Béka Benő #9
    Hé, észlények !
    A moziváltozatban Will Smith karaktere meghalt, a többség így látta a filmet.
    Elég nagy hülyeség lenne ha, a rendezői/alternatív változat miatt folytatnák...

  • zetortraktor #8
    Meghalt? És? Akkor ez lesz az első alkalom Hollywoodban, hogy kiderül, hogy mégsem halt meg, akiről azt mutatják, hogy meghalt. Egyszer mindent el kell kezdeni. Hogy lehet valaki ilyen hiszékeny? Télapó megvolt?