Szekeres Viktor

Kőkemény előzetest kapott a Bourne-sorozat 4. része

Jeremy Renner a Bourne-hagyaték első előzetesében megmutatja, hogy nem érdemes visszasírni Matt Damont a Bourne-sorozatba. Kérdés, hogy a nézők el fogják-e fogadni őt.

A Universal Pictures nagyjából fél évvel az augusztus 3-i amerikai premier előtt bemutatta a Bourne-hagyaték (The Bourne Legacy) első előzetesét, melyről ugyan süt a teaser-jelleg, de még így is majdnem 2 perces. Bár való igaz., hogy az első percben csak egy szinte teljesen letakart képet, valamint a főbb karakterek mondatait hallhatjuk. A film főszereplője Matt Damon távozásával Jeremy Renner lett, de ugyancsak bőven lesz jelentősége Rachel Weisz, Edward Norton, Albert Finney, Joan Allen, Scott Glenn, Stacy Keach és Oscar Isaac karaktereinek is, akiknek zömével a lenti képsorokban is találkozhatunk.


A Tony Gilroy által rendezendő film fő koncepciója az, hogy mindig is több, Jason Bourne-höz hasonló ügynök volt, így kerül a képbe Aaron Cross/Kenneth Kitson - előbbi nevet a szinopszis tartalmazta, utóbbit pedig Jeremy Renner használja az előzetesben. Bár itthon is kapható könyv formájában a Ludlum nevével hirdetett, de csak az író halála után három évvel, 2004-ben, Eric Van Lustbader tollából megjelent Bourne öröksége (The Bourne Legacy), de annak természetesen nem lesz köze a filmhez, főleg, hogy abban még Jason Bourne a főszereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hunwhite #5
    Azért megnézem :)
  • M0RN1NGST4R #4
    ezt most nem értem. az Impossible Missions Force leasingeli az ügynökét, vagy mi?
  • Bhalage #3
    sztem nyegle-matt nagyon jol hozta a "hetkoznapi emberbe" kodolt szuperkatona, kem stb feelinget, egyik pillanatban meg hulyen nez, masikban mar felmerte a terepet, kesz a terv es akciozik :d

    ennek a faszinak meg ilyen serial killer feje van
  • narumon #2
    És ez az előzetes mitől kőkemény?
  • TVelvet #1
    ajjajj... Matt nélkül Bourne?