Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Jennifer Aniston új komédiájának előzetese

Bár Jennifer Aniston tervezett meztelenkedéséről úgy tűnik, hogy le kell mondanunk, a Wanderlust című komédia első ránézésre nem tűnik rossznak, persze ez leginkább Paul Ruddnak és a mellékszereplőknek köszönhető.

A Universal Pictures pár mindenki számára ajánlható előzetes után kijött egy "piros" Wanderlust-trailerrel, mely jelzi azt, hogy a Jennifer Aniston és Paul Rudd főszereplésével készített komédia nem feltétlenül lesz olyan ártalmatlan, mint a színésznő korábbi romantikus komédiái - erre utal egyébként az R-es korhatár-besorolás is. Az Amerikában egyébként február 24-én bemutatandó filmben a két főszereplő mellett szerepelni fog még Justin Theroux, Malin Akerman, Kathryn Hahn, Lauren Ambrose, Ken Marino, Joe Lo Truglio, Kerri Kenney-Silver és Alan Alda is.


A Wanderlustot az a David Wain rendezi, akinek előző mozifilmje a jól sikerült Példátlan példaképek volt, melynek egyik főszerepét ugyancsak Paul Rudd játszotta. A hazai premieridőponttal egyelőre még nem rendelkező Wanderlust története szerint a két főhős megelégeli az urbanizációt, a rohanó városi életmódot és megpróbál visszatalálni a természetbe, még akkor is, ha ezt egy hippikommunához való csatlakozással valósíthatják meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!