Szekeres Viktor

Összevissza halasztják a filmeket

Mégsem lesz áprilisban Horrorra akadva 5, hiszen alig pár órája derült ki, hogy a paródiafilmet 2013-ra halasztja a gyártó stúdió. Sebaj, idén lesznek még paródiák a moziban.

Alig pár napja írtunk a Horrorra akadva-sorozat ötödik részéről, valamint arról, hogy az áprilisi premier ellenére még mindig szinte semmit sem lehet tudni a filmről, mára pedig kiderült, hogy a The Weinstein Company stúdió megváltoztatta pár filmjének premierdátumát - s ebbe a Scary Movie 5 is beleesett. Az eredetileg április 20-ra tervezett paródia jelen állás szerint 2013. január 11-től lesz látható, ahol az ugyancsak tavaszról elhalasztott Boszorkányvadászok (Hansel and Gretel: Witch Hunters) lesz a közvetlen konkurenciája.

Ugyancsak csúszik a régóta halasztott Butter cím komédia premierje: az Olivia Wilde, Hugh Jackman és Jennifer Garner főszereplésével készült film március 16-a helyett október 5-én kerül bemutatásra, olyan filmekkel együtt, mint a Frankenweenie, a Taken 2 és a The Texas Chainsaw Massacre 3D. A március 9-re tervezett Bully csúszása ehhez képest elhanyagolható, hiszen 21 nappal később, harmincadikán kerül mozikba.

A The Weinstein Company ezek mellett még kitűzte a Brad Pitt főszereplésével forgatott Cogan's Trade premierjét, amire szeptember 21-én kerül sor a Dredd és a House at the End of the Street című filmek premierjének napján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!