Szekeres Viktor

Újabb hollywoodi filmben pusztul el a Föld - itt az előzetes

Végre korhatáros komédiában is láthatjuk Steve Carellt, aki az elmúlt években az egyik legbiztosabb bevételt jelentő komikusa volt Hollywoodnak. Ezúttal viszont nehéz dolga lesz.

Amerikában június 22-én fogják bemutatni a Focus Features Seeking a Friend at the End of the World című moziját Steve Carell és Keira Knightley főszereplésével. A meglehetősen szokatlan történetű filmet egy kezdő rendező, Lorene Scafaria fogja készíteni, aki korábban a Dalok ismerkedéshez forgatókönyvét írta. A sztori pedig azért mondható szokatlannak, mert a Föld pusztulásának utolsó napjaiban fog játszódni, a műfaja mégis komédia lesz.


A hazai premierdátummal még nem rendelkező Seeking a Friend at the End of the World a meglehetősen közeli jövőben fog játszódni, az emberiség utolsó napjaiban és két emberről, egy egymásra találó férfiról és nőről fog szólni, akik legalább saját utolsó napjaikat meg tudják édesíteni. A műfaj nem egyszerű, de Steve Carell ismét bebizonyíthatja, hogy mennyire tudja eladni a nevével filmjeit, hiszen előző 4 főszerepe az első hétvégén sorra 38, 25, 23 és 19 millió dollárt termelt a gyártó stúdiónak és a filmet bemutató moziknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)