Szekeres Viktor

Bruce Willis is benne van 2012 első zseniális filmelőzetesében

Öt év elteltével Wes Anderson ismét élőszereplős filmmel jelentkezik: a Moonrise Kingdomról már az előzetese alapján is könnyedén meg lehet állapítani a rendező személyét.

Wes Anderson egy jelenség, akit és akinek filmjeit sokak szerint lehet szeretni és lehet gyűlölni, viszont elmenni mellettük szó nélkül nem egyszerű. A rendezőnek 2012-ben fogják bemutatni az új filmjét, a Moonrise Kingdomot, melynek az előzetesét már meg is lehet nézni lejjebb. A trailer abszolút magáért beszél, hiszen mindenféle információ nélkül is ki lehet találni pár másodpercen belül, hogy ki a rendező.


A Moonrise Kingdomot Anderson Roman Coppolával írta, a filmben pedig szokás szerint láthatjuk Bill Murray-t és Jason Schwartzmant, de mellette szerephez jut két fiatal, Jared Gilman és Kara Hayward, valamint olyan elismert színészek, mint Bruce Willis, Edward Norton, Tilda Swinton és Frances McDormand. Aki Anderson korábbi munkáira lenne kíváncsi, annak íme a filmes eddigi rendezései: Petárda, Okostojás, Tenenbaum, a háziátok, Édes vízi élet, Utazás Darjeelingbe és A fantasztikus Róka úr. A filmekről mindent elmond, hogy az IMDb szerint mindegyik 7.0/10-es osztályzat fölött teljesített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #7
    ez tragikus
  • zetortraktor #6
    Hát, ez valami döbbenetesen jó.
  • bladesoft #5
    Ez nagyon hangulatos :D
  • BrockSamson #4
    Andreson filmjeit lehet utalni vagy imadni, de az tuti hogy kulonleges hangulatuk van.
  • morden #3
    Én sem értem mitől lenne zseniális, 1-2 poén van benne, viszont előzetes alapján nem ítélek filmet :D
  • pokolfiu #2
    és ez mitől zseniális? mint előzetes....
  • Enton #1
    Must have!!!